Recenzie: Revelația de Kelley Armstrong


Titlu: Revelatia
AutorKelley Armstrong
Editura: Leda
Colectia: Fantasy

COMANDA CARTE

 

 

>>TOP 100 CARTI<<<

Volumul doi al seriei „Forţele raului absolut” mută acţiunea din sanatoriul Lyle pe stradă, prin depozite abandonate, ghene, locuri părăsite şi dărăpănate.

In primul volum, Chloe, Derek, Simon si Rae, au reuşit să evadeze, la puţin timp după, cele două fete fiind prinse şi duse la sediul unei organizaţii, numită Grupul Edison, care le spune că ei nu sunt persoane rele, că incearcă doar să  îi ajute, dar după o noapte în care au fost urmariţi, împuşcaţi cu arme cu tranchilizante şi tradaţi, Chloe nu poate să creadă în cuvintele lor şi face cercetări. Ea descoperă lucruri îngrozitoare, crime, experimente ciudate,realizând că ei sunt defapt nişte cobai.

Chloe reuşeşte să evadeze din nou, dar de data asta nu cu Rae ci cu Tori, persoana care o ura cel mai mult, cea care a legat-o în spaţiul de intervenţie, o persoană plină de invidie şi arogantă.

După ce se reunesc cu baieţii povestea devine o goană nebună, nu pentru a-şi recăpăta vieţile, pentru că fiecare ştie că viaţa i s-a schimbat pentru totdeauna,  ci după libertate, după senzaţia de control asupra vieţii şi a puterii lor.

Toţi patru trec prin încercări grele, depăşesc obstacole, nu pot avea încredere în nimeni, traiesc cu frica de a fi capturaţi din nou dar şi cu frică in legatură cu puterile lor, neavand controlul asupra lor.

In tot acest timp Chloe şi Derek se apropie mai mult. Petrec mult timp singuri, se ajuta reciproc pentru a invaţa cum să îşi ţină în frâu puterile şi a le utiliza cum trebuie. Află multe lucruri unul despre altul, trec prin încercările de a se sacrifica unul pentru altul, Derek o salvează mereu pe Chloe, iar ea îi este mereu alături atunci când are nevoie de cineva.

În timpul în care cei patru cauta un prieten care să îi ajute, sunt gasiţi de Grupul Edison, dându-se naştere unui punct culminant plin de acţiune,momente în care trebuie să iei decizii fără să te gândeşti prea mult şi să fugi cat de repede poţi.

O carte în care intriga, trădarea, misterul şi suspansul sunt punctele principale. O lume nebună în care oamenii pot face experimente ştiinţifice după bunul lor plac, chiar şi pe proprii lor copii. O poveste care îţi lasă multe semne de întrebare facandu-te să aştepţi cu nerăbdare continuarea.

Reclame

6 răspunsuri la „Recenzie: Revelația de Kelley Armstrong

  1. Se pare ca dupa ce am prins gustul seriei o citesti cu mult mai multa curiozitate. Abia acum incep sa apara noi detali, adevaratul lor scop, chiar daca au existat secvente care ma faceau sa ma bucur si sa stau ca pe ace, as fi preferat ca actiunea sa se desfasoare mult mai repede, iar evenimentele si punctul culminant sa apara mult mai repede.

  2. Este o carte care mi-a ajuns direct la suflet. Am trait povestea cu fiecare pagina, am simtit frica, tradarea, pericolul, prima dragoste, cu fiecare cuvant citit.

  3. Am auzit atatea pareri bune despre aceasta carte, pacat doar ca nu ai destul timp liber pe cat ti-ai dori ca sa poti citi atatea cartii interesante.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s