Recenzie: Răfuiala de Kelley Armstrong


Titlu: Rafuiala
AutorKelley Armstrong
Editura: Leda
Colectia: Fantasy

COMANDA CARTE

 

 

Ieri am terminat “Forţele răului absolut” şi vreau să vă spun că am fost atât de impresionată de poveste încât azi aş citi-o încă o dată de la început.

O serie care are tot ce îi trebuie; suspans, frica, trădare, luptă, fugă după libertate, maturizare, prima dragoste, primul sarut.

Celebrul grup, Chloe, Tori, Derek şi Simon încearcă să depăşească orice obstacol, fiind înconjuraţi de pericol la orice pas. Când în sfârşit cred  în persoanele care îi adăpostesc, în protecţia lor şi în faptul că aceştea îi vor ajuta să işi redobândească libertatea, trădarea vine de unde te aştepţi mai puţin.

Puterile lor cresc, greutatea de a le controla îi doboară, dar învata că încredere nu pot avea decât în ei şi dacă vor să mergă mai departe şi să scape de pericole şi de captivitate, trebuie să fie alături unul de altul atunci când e mai greu, să se ajute reciproc şi să se susţina.

Dragostea nu întarzie să apară şi ea şi după cum bine ştim, ea nu apare acolo unde ne dorim noi, la fel cum Chloe nu s-a îndragostit de cel mai draguţ dintre baieţi, cel care se purta frumos cu ea, cel care încearca mereu să o facă să zâmbească, ci de cel mai misterios, cel cu care se ceartă mereu, cel care o critică mereu pentru neatenţia ei, pentru pericolele în care se bagă, chiar daca face aceste lucruri pentru binele grupului.

După multiple evadari, urmăriri, pericole la orice colţ, mai multe tentative de a fi ucişi, povestea ajunge la punctual culminant, lupta finală pentru a se elibera.

După o luptă grea, apele se liniştesc, gaşca, care acum are doua persoane în plus, ajunge la un loc sigur, dar doar pentru moment, finalul carţii dând senzaţia ca povestea ar putea fi continuata şi s-ar putea da naştere unui nou volum. Momentan, autoarea  spune ca i-ar vedea pe Chloe şi Derek trezind la viaţa noi aventuri, dar nu se gandeşte să scrie un nou volum.

Dar chiar dacă acesta ar rămane finalul, pot spune că este unul foarte satisfăcător, plin de suspans şi piperat cu puţină dragoste.

Reclame

5 răspunsuri la „Recenzie: Răfuiala de Kelley Armstrong

  1. Imi plac foarte mult copertiile acestei serii..Dar si seria in sine este foarte interesanta..Imi place mult..Chiar daca am citit-o in urma cu destul timp:-??

  2. Finalul carti m-a surprins intr-o anumita masura, dar am fost fericita ca pe langa atat fuga, lupta, mister, s-a conturat si putin iubire. Insa acum dupa ce am citit toate cele 3 volume, tot am ramas putin confuza legate de titlurile cartilor care dupa mine nu capteaza decat putin esenta. Per total insa a fost o serie interesanta care te face sa mai uiti de realitate si te duce intr-o lume misterioasa, in care puterile supranaturale condimenteaza viata.

  3. Felcitari Alexa pentru recenzie, se pare ca te-ai acomodat cu recenziile si scri din ce in ce mai frumos, m-ai facut si mai curioasa in legatura cu povestea cartii.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s