Tradari – Lili St. Crow


E greu să găseşti adevărul într-o lume în care nu ști care iți sunt prietenii sau cine este persoana care te trădează.
Ajunsă la o școală, la care, crede la început că va fi în siguranță, cel puţin pentru o perioadă de timp, Dru află că acest loc nu este una din stațiile principale ale Ordinului ci este o școală de corecție, unde sunt trimiși cei mai depravați dintre vârcolaci și djampiri și surprinzător sau nu, aceștia sunt toți băieți. Îi este greu să se adapteze într-un loc în care cele două specii prezente sunt duşmani și unde zilele se transformă în nopți și nopțile în zile, ziua se doarme iar noaptea se merge la cursuri, desfășurând rutina unor elevi, diferită față de cea de liceu, având în vedere că nu sunt pregătiți pentru bac ci pentru luptă.
În timp ce Graves îşi face prieteni printre vârcolaci și se simte de minune în prezența lor, de parcă ar fi acasă, Dru este tratată ca un obiect de cristal, fragil și neprețuit. Odată cu trecerea zilelor întrebările încep să apară. De ce Christophe nu este lângă ea? De ce este trimisă la recuperare și nu este învățata nimic util? De ce nimeni nu o învață sa lupte, având în vedere că este urmărita pentru a fii ucisă?
Întrebările și semnele de îndoială vin ca pe bandă rulanta, apare un personaj nou, superior tuturor celor din școală, care în loc să o ajute pe Dru, vorbește cu ea sub un ton amenințători, îi prezintă niște lucruri false, și o face să se îndoiască de Christophe, dezvăluind un mare secret despre acesta.
Lucrurile se complică. Aparent cineva dezvăluie secretul adăpostirii ei, iar școala este luată prin asediu, de fiecare dată trupele care atacă fiind mai numeroase și mai puternice.
Aflată în mijlocul luptei, Dru încearcă să se gandescă, printre îndoieli, că Christophe va lupta pentru ea, și așa cum îi spune mereu, nu va lăsa niciodată pe nimeni să îi facă rău vrăbiuței lui.
Pe parcursul acestei cărți, Graves se maturizează foarte mult, se pierd urmele liceanului speriat care era în prima carte, se dezvoltă atât fizic cât și psihic. Este capabil de luptă, este mereu apărătorul lui Dru și ajunge ușor dominator printre ceilalți vârcolaci din școală.
Ar mai fi un singur aspect de tratat, și anume, în spatele acțiunii încâlcite ce lasă în urma ei doar semne de întrebare, se dezvoltă acelaș triunghi amoros pe care l-am întâlnit și în alte serii. Întrebarea este: pentru care dintre ei va dezvolta o pasiune Dru.
În urma terminării acestui volum, am rămas cu foarte multe neclarități, iar concluzia mea ar fi, că această carte te pregătește doar pentru lucrurile care vor urma, și că în continuare, se va da o luptă mult mai mare.

Cartea a apărut la editura Leda și o puteți comanda de AICI .

Reclame

11 răspunsuri la „Tradari – Lili St. Crow

  1. Trec nici o problema, sunt curioasa sa vad ce ti-ai mai luat. Stai linistita cartile mele sigur le place sa isi faca prieteni printre cartile tale.

  2. @lala dupa ce terminam sesiunea si vi si tu acasa cateva zile, trebuie sa treci pe la mine. Mi-am tot cumparat zilele astea carti de toti banii. Si rusine sa imi fie ca eu inca nu am apucat sa citesc cartile de la tine. Acuma doua zile m-am apucat de "Divortata la 10 ani".

  3. O recenzie foarte frumos scrisa, sper sa trec si eu de sesiune si sa am ceva timp pentru a reusi sa citesc aceasta serie, pentru ca m-ai facut foarte curioasa.

  4. Sunt foarte frumoase cartile. Dar cred ca cea mai interesanta o sa fie partea a treia. Nu stiu exact cand o sa apara in romania. In urmatoru volum cred ca o sa iasa la suprafata tot adevaru si o sa vedem cu adevarat cine este fiecare personaj si cine sunt adevaratii prieteni.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s