Secretul lui Emily – Micuţele mincinoase şi secretele lor de Sara Shepard


Secretul lui Emily de Sara Shepard Este o carte pe care care o citeşti uşor, este o carte  care o poţi citi atunci când eşti mult prea ocupat cu alte lucruri şi ai nevoie de doar câteva pagini care  să nu îţi ocupe prea mult din timp dar care să te relaxeze.

Ceea ce e plăcut la „Micuţele mincinoase şi secretele lor”, este că facem cunoştinţă mai bine cu fiecare dintre cele patru fete în parte.

Până acum Emily mi s-a părut cel mai liniştit personaj. Genul de fată mai puţin populară, familia ei nefiind una foarte înstărită la fel ca a celorlalte fete.  O fată simplă, studioasă, puţin timidă, care nu ar fi ieşit niciodată în evidenţa printre colegii de la Rosewood Day dacă nu era secretul legat de preferinţele ei sexuale.

Ei bine, vacanta de iarnă a venit, iar oadata cu ea, Emily încearcă o schimbare de personalitate, aceea de fată rea, dar această schimbare  nu vine de la sine şi din propria dorinţă de a se schimbă.

După ce un grup, numit Spiriduşii Veseli, vandalizeaza oraşul în pragul sărbătorilor, furând  ornamente de Crăciun, mama lui Emily o pune să se angajeze la Mall pe post de Moş Crăciun şi îi cere cu disperare favoarea de a spiona patru fete şi de a-i aduce o dovada filmată care atestă că ele sunt cele ce fac rău oraşului.

Aceste fete au un character mai complex, sunt foarte rebele, iar diferenţa de personalitate face din încercările lui Emily de a se integra o muncă mult mai grea decât se aştepta. Dar, după ce le captează atenţia  şi le cunaoaste mai bine, este singura care reuşeşte să vadă ceva dincolo de actele lor de vandalism şi de caracterul lor revoltător.  Realizează că toate aceste acte  sunt doar necesitatea disperată de a astrage atenţia familiilor lor, iar demascarea lor în faţă mamei şi a întregului oraş nu mai sună o opţiune aşa de bună.

Între timp noul A. urmărește totul din umbră: “Trebuie să recunosc, m-a impresionat cât de mult a crescut micuța noastră Emily. Să șantajeze un ofițer de poliție? Cine-ar fi crezut-o în stare de-așa ceva? Dar intodeauna a dovedit slăbiciune pentru prietenele ei. “…”  E o slăbiciune care naște nenumărate posibilități. Aș putea s-o fac pe Emily să incalce legea pentru mine. Aș putea s-o fac să-i acuze pe oameni de tot felul de lucruri …”

„Micuţele mincinoase şi secretele lor”, pentru mine, depăşeşte statutul de carte scurtă şi la obiect fără prea multă acţiune, fiecare volum dezvăluind caracterul unic al lui Hanna, Emily , Aria şi Spencer. Ne familiarizează cu familiie lor, cu personalităţile lor diferite şi cu capacitataea lor de a lua decizii în această lume a secretelor şi a misterului.

Cartea a apărut la Editura Leda și o puteți comanda de AICI.

Reclame

10 răspunsuri la „Secretul lui Emily – Micuţele mincinoase şi secretele lor de Sara Shepard

 1. Thank you so much for providing individuals with an exceptionally memorable possiblity to read articles and blog posts from this blog. It is often so good and as well , packed with amusement for me and my office friends to visit your website not less than three times in a week to see the new secrets you will have. And lastly, I’m at all times impressed with the superb suggestions served by you. Some 4 tips on this page are without a doubt the best we have had.

 2. Eu nu am citit nicio carte din aceasta serie,in schimb ma uit la serial,dar am auzit ca e mult mai diferit serialul de carti.Poate o sa le citesc si eu,dar nu in perioada asta.

  • eu m-am uitat la primele episoade doar dar imi povesteste colega mea ce se intampla ca ea s-a uitat la tot si ma tine la curent.. Este diferit de carti.. Cel putin fata de primele patru volume..

 3. Nu am citit aceste carti, dar vreau dupa ce termin seria Micutele Mincinoase. Dupa film, Emily chiar pare cea mai linistita. Mie umi place de ea. 🙂

  • Cred ca din toate si mie tot de Emily imi place
   E o fata simpla…Imi place ca nu vrea sa fie in centrul atentiei..in scoala sau in viata de zi cu zi.. e linistita .. Chiar daca in Secretul lui Emily intra intr-un anturaj rau, ii e foarte greu sa faca anumite lucruri, simte ca nu e ea. Dar ajunge sa le placa pe fetele din grupul Spiridusii Veseli pentru ceea ce e dincolo de aparente

   • Mie imi pklac si celelalte, adica fiecare e diferita de cealalta. Toate sunt dragute. Alison nu prea imi place. Adciva cam deloc. :))

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s