Leda ne face surprize


Acum puteți precomanda Magie de doi bani de Kelley Armstrong.

Ce părere aveți despre carte? 

Și, curând vom avea și GELOZIE, volumul 3 din seria ALTFEL DE ÎNGERI de Lili St. Crow

DRU ANDERSON
Întunecată, periculoasă şi sexy

În sfârşit, Dru Anderson ar trebui să fie în siguranţă, căci a reuşit să scape de colţii vampirilor şi a ajuns la Schola Prima, principala şcoală unde îşi are cartierul general Ordinul. Aici începe să se pregătească şi să înveţe ce înseamnă de fapt să fii o svetocha ─ o creatură pe jumătate vampir, pe jumătate om, şi dotată cu puteri nebănuite ─ în Lumea Reală a băieţilor djamphiri. Dar o pânză de păianjen de minciuni şi trădări continuă să se strângă în jurul ei. Christophe lipseşte, Graves se poartă ciudat, iar gărzile de corp pe care le-a primit par să ştie mai mult decât ar trebui. Şi tot aici o regăseşte şi pe capricioasa Anna, cealaltă svetocha cu puteri asemănătoare cu ale ei, dar care nu vrea să împartă cu ea luminile reflectoarelor. Dru trebuie să găsească o modalitate de a-i face faţă Annei, să afle mai multe secrete din propriul ei trecut, să ţină piept atacurilor vampirilor şi în acelaşi timp să-şi lămurească sentimentele pe care le nutreşte pentru Graves şi Christophe.
Există un trădător în Ordin care o vrea pe Dru moartă ─ dar mai întâi trebuie să afle ce îşi mai aminteşte ea din noaptea în care a murit mama ei. Dru a blocat această amintire, dar se pare că va trebui totuşi să şi-o elibereze, mai ales atunci când Christophe se întoarce şi urmează să fie judecat în faţa Consiliului. Iar singura care îi poate salva viaţa este chiar Dru.

Fanii lui Dru nu vor fi dezamăgiţi nici în acest antrenant volum al seriei. Romanul se citeşte dintr-o suflare, şi mulţi dintre cititori se vor identifica din nou cu acest personaj fascinant – puternic, dar şi vulnerabil, cu aură de djamphir, dar adesea cu un comportament amintind de cel al unei adolescente obişnuite…

Eu deabea așteptam să apară continuarea seriei. Am citit primele două volume la începutul anului. 

Puteți citi recenziile lor aici:

Anunțuri

7 răspunsuri la „Leda ne face surprize

  • Mie mi-a placut foarte mult Luna plina si A doua luna plina de la Kelley Armstrong. Chiar este o autoare foarte buna. Imi pare rau ca nu avem si continuarea in Romania, pentru ca e chiar foarte buna.
   Eu nu stiu daca o sa primesc Magie de doi bani. Depinde de Madalina daca mi-o trimite sau nu. Dar cu siguranta tu o sa o citesti inaintea noastra, si sper sa ne spui si noua niste pareri desprea ea.

   • Sper si eu sa o citesc, acum am inceput liceul si nu mai am timp de nimic 😦 Dar Luna plina si A doua luna plina de la Kelley Armstrong mai au continuari? Eu credeam ca asta e vol.3, dar cu alte personaje. 😕

   • M-am contrazis cu Madalina de numa, ca si ea zice ca e volumul 3. Eu zic ca nu e.
    E un pic cam greu de explicat.
    Autoarea a scris mai multe carti ale caror personaje secundare sunt personaje principale in alte volume, iar cele principale sunt secundare in celelalte.
    Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun. Ca nu prea stiu cum sa explic.
    Poti sa intri pe site-ul ei sa vezi cartile sau sa intri pe wikipedia, acolo intelegi mai bine care sunt personajele principale.

    Dar daca vrei sa sti ce se intampla cu Clay si Elena, iti recomand Broken si Frostbitten.
    Un mic spoiler, In Broken, Elena ramane insarcinata si Clay e cel incantat.
    Si mai sunt. In Novellas & Anthologies, gasesti Becoming, in care povesteste cu m devine Elena varcolac, parca e povestea de cand se cunosc ei la facultate.
    Mai e Hidden, in care deja au copii.
    Si in The Hunter and the Hunted si Forbidden ii intalnesti.
    Cred ca cel mai ok ar fi sa avem toate cartile ei.

 1. Am citit si eu primul volum, acum mi-am comandat si Tradari. Am citit recenzia. Promite ceva. Dar eu astept finalul seriilor. Pentru mie asta conteaza mai mult. Le clasez in functie de cat de bine se termina.

 2. E buna seria Altfel de ingeri. Mi-au placut primele doua volume si presupun ca si cu al treilea va fi la fel.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s