O zi bună, începe cu noutăți


Azi chiar este o zi bună. Mi-am precomandat de dimineață „Zece lucruri pe care le-am făcut…” de Sarah Mlynowski. Deabea aștept să apară și să o primesc și eu. Dacă nu ați precomandat-o și vi-o doriți, încă o puteți precomanda la prețul final de 23,92 lei de  AICI.

Zece lucruri pe care le-am facut

Tot azi am primit câteva informații despre a doua carte ce va apărea la editura Epica. „Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere” de Jennifer E. Smith va apărea în luna februarie și va avea coperta originală.

66443_133424963488688_1732987764_nPentru Hadley, ziua de azi ar trebui sa fie una dintre cele mai rele de până acum…
Tatăl ei se căsătoreşte la Londra cu o femeie pe care n-a văzut-o în viaţa ei, iar ea tocmai a pierdut avionul care o ducea la nuntă.
Hadley nu crede în destin sau soartă. Dar, blocată în aeroportul din New York, aşteptând să se îmbarce în următorul avion spre Londra, astăzi e şi ziua în care îl întâlneşte pe Oliver. E britanic. Şi e foarte drăguţ. Şi o va însoţi în noul ei zbor. La propriu şi la figurat.
Desfăşurată pe parcursul a douăzeci şi patru de ore, povestea lui Hadley şi a lui Oliver îţi va arăta că adevărata dragoste te găseşte atunci când te aştepţi mai puţin.

O altă noutate vine de la Leda. 

MOŞTENIREA FAMILIEI VAN ALEN, volumul 4 din seria SÂNGE ALBASTRU de Melissa de la Cruz  va fi disponibil din data de 14 februarie.

Acţiunea celui de-al patrulea volum al seriei ─ considerat de cititori cel mai bun de până acum! ─ începe la un an după evenimentele din Revelaţii, încheiate cu oribilul masacru din Rio.

 Multe s-au petrecut în acest an. Schuyler şi Oliver au decis să fugă din New York după ce Schuyler a fost învinuită pe nedrept de Conclav pentru moartea bunicului ei, Lawrence Van Alen; acum sunt amândoi la Paris, încercând să obţină o audienţă la conducătoarea Conclavului european, de la care speră să primească protecţie şi sprijin. Schuyler nu mai este fetiţa timidă şi nesigură din primul volum al seriei; puterile ei au crescut şi are nevoie de tot ajutorul posibil pentru a-şi urma misiunea pe care i-a încredinţat-o bunicul său. Cât despre relaţia ei cu Jack, ştie că lui îi este menit să fie alături de Mimi, iar ea deja a ales să rămână cu Oliver. Şi totuşi, oare nu cumva se repetă povestea mamei ei? Oare nu cumva există iubiri pentru care merită să mori?

Mimi s-a alăturat echipei de Venatori condusă de Kingsley Martin, cu care străbate lumea în căutarea lui Jordan, surioara răpită a lui Bliss, care poartă în ea spiritul Străjerului. Personajul lui Mimi capătă acum dimensiuni profunde şi personalitatea ei, cândva unidimensională şi antipatică, suferă schimbări, dovedind că există în ea disponibilităţi pentru pasiune, dar şi compasiune.

Bliss Llewellyn joacă şi ea un rol esenţial, căci a devenit un Sânge Argintiu şi în trupul ei sălăşluieşte un spirit malefic şi puternic. În vreme ce luptă să-şi recapete controlul asupra trupului, minţii şi viitorului ei, trebuie să găsească forţa de a se elibera de Vizitator ─ sau e sortită să fie sclava lui pentru eternitate?

Saga celor cu Sânge Albastru continuă, şi lumea lor plină de glamour, dar şi de taine străvechi ni se dezvăluie din nou în povestea rostită pe rând de Schuyler, Mimi şi Bliss. Dragoste, secrete, îngeri şi demoni, revelaţii, întâmplări neaşteptate şi o schimbare uluitoare a personajelor ─ toate îşi au locul lor în roman, alcătuind o lectură alertă şi captivantă şi ajutând cititorul să se implice în vieţile personajelor şi să îşi dea seama că ceea ce se petrece în poveste are nişte dimensiuni mai mari decât şi-ar fi putut el imagina. Acum, nu mai e vorba doar despre vampiri şi romance ─ este vorba despre lupta constantă şi implacabilă dintre bine şi rău.

Reclame

9 răspunsuri la „O zi bună, începe cu noutăți

 1. Abia astept sa citesc „Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere”, sunt super incantata ca apare si la noi.
  Cat despre coperta, pot spune ca e draguta, dar cel mai mult imi place coperta de la varianta in franceza

 2. hm..eu sunt incantata de noua editura , cred ca abia astept sa pun mana pe ceva carti de la ea..catdespre sria sange albastru se pare ca nu am nici o afinitate sa ma indrept spre ea

 3. ma bucur mult ca au pastrat coperta originala la Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere
  cat imi place coperta volumului 4 din Sange albastru:X:X

   • din pacate nu, dar am primele 3 volume in format ebook
    dupa ce o sa termin cu sesiunea am de cand sa ma apuc de ea (si sper sa nu ma doara ochii prea mult…)

   • Si tu esti in sesiune? Si noi :((
    Eu nu sunt in stare sa invat deloc. Nu am chef nici sa citesc cursurile.
    Poate dupa ce o citesti, ne spui si noua niste pareri. Nici una dontre noi nu are seria.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s