Lauren Kate începe o nouă serie !


Cred că mulți dintre voi ați citit seria Fallen a lui Lauren Kate, și mulți, printre care și eu, v-ați îndrăgostit de Daniel,Luce și de povestea lor de dragoste.

Va anunț cu drag că autoarea, a început o nouă serie. Și, cum azi s-a dezvăluit coperta primului volum, m-am gândit să vă spun și vouă despre ea.

TEARDROP by Lauren Kate

183937_10151273410805869_92904491_n

Niciodată, dar niciodată, să nu plangi… Mama Eurekai Boudreaux, i-a întipărit în minte această regulă fiicei sale, acum mulţi ani. Dar acum ea nu mai este, şi oriunde Eureka merge el este acolo: Ander, băiatul înalt, palid, blond ce pare să ştie lucruri pe care nu ar fi trebuit să le cunoască, îi spune Eurekai că este în mare pericol, și care aproape o face să plângă cum nimeni nu a mai facut-o pana atunci.

Dar Ander nu ştie secretul întunecat al Eurekai: de când mama ei s-a înecat într-un accident ciudat, Eureka îşi doreşte să fi fost şi ea moartă. Mai are puţine lucruri la care ţine, doar vechiul ei prieten, Brooks, şi o moştenire ciudată:  un medalion, o scrisoare, o piatră misterioasă, şi o carte veche pe care nimeni nu o înţelege. Cartea conţine o poveste bîntuită despre o fată care are inima sfâşiată, şi plânge o mare de lacrimi. Eureka e pe punctul de a descoperi că basmul vechi este mai mult decât o poveste, că Andrer e posibil să spună adevărul… şi că viaţa ei are secrete mult mai adânci şi întunecate, decît şi-a imaginat ea vreodată.

Din partea lui Lauren Kate vine o saga epică, despre o iubire extremă, secrete devastatoare, şi magie neagră… o lume în care tot ce iubeşti poate fi uşor pierdut.

Lansarea cărții se va face anul acesta în octombrie.

Anunțuri

10 răspunsuri la „Lauren Kate începe o nouă serie !

  1. Pingback: Book trailer reveal : TEARDROP by Lauren Kate | Cărți nemuritoare·

  2. vaiiii de mine 8-> abiastept:X sper sa apara si la noi seria 8-> lauren e atat de adorabila si de scumpa.

    • Nu stiu in ce masura o sa apara la noi. Cel putin nu anul acesta. Dar eu cred ca o sa mi-o cumpar de dincolo, pentru ca imi place mult de lauren Kate si cum scrie, si chiar sunt foarte curioasa cum e cartea.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s