Surprize frumoase de la Libris


Acum că începutul de primăvară ne bate la ușă, Librarie online Libris( unde găsiți atât cărți, ediții tipărite, cât și cărți online), ne-a facut o surpriză frumoasa  și organizează un concurs foarte interesant pentru cei care dețin un blog.

libris

Libris.ro iti scoate cartile din wishlist si ti le trimite acasa!Iti place sa citesti? Iti place sa scrii? Cand ati intrat ultima data intr-o librarie (virtuala sau clasica)? Cate carti care ti-au starnit interesul ai vazut si cate ai cumparat? Cate ai lasat in wishlist si astepti sa fie bugetate pentru a face parte din biblioteca personala? Cam cati bani ai fi in stare sa cheltui, intr-o luna, pe carti?In luna aprilie, Libris.ro, cea mai de incredere librarie online din Romania, te provoaca la scris. Putem la bataie 1.500 lei, in premii pentru cei mai talentati trei bloggeri/posesori/administratori/editori in www.

Suntem foarte încântate de o asemena provocare și suntem fericite să participăm la ea. Sper că povestioara noastră „De ce citesc?” să vă impresioneze. Cât de curând va apărea și un post cu motivele pentru care citim noi, și vă așteptam cu o părere.

Reclame

Un răspuns la „Surprize frumoase de la Libris

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s