Precomandă DOMNUL MARCH de Geraldine Brooks – Editura Leda


Leda are o nouă carte în portofoliu, și anume,  DOMNUL MARCH de Geraldine Brooks.

Cartea poate fi precomandată deja. Aceasta este ediție broșată, 13×20 cm, are 368 de pagini, și cu 25% reducere, o puteți comanda cu 29,93 lei.

Capture

PRECOMANDĂ cu un simplu click pe poză!

Descriere carte:

21 octombrie 1861. March,un preot militar,tocmai a supravieţuit unei întâlniri cu moartea,în timp ce unitatea sa traversa râul Potomac şi a trecut prin scurta, dar îngrozitoarea bătălie de la Ball’s Bluff. Când însă îi scrie soţiei sale,el nu vorbeşte despre moartea şi distrugerea din jurul său,ci despre norii ce împodobesc cerul,despre dorul său de casă şi despre cele patru frumoase fiice ale sale. „N-am promis niciodată că voi scrie adevărul”,îşi linişteşte el conştiinţa.

Ajuns întâmplător pe moşia Clement,un loc minunat pe care îl cunoştea din tinereţe, descoperă că tot ceea ce fusese cândva frumos este acum pârjolit de război. Idealurile sale se prăbuşesc,dar March nu are de ales,trebuie să meargă înainte. Va înfrunta multe alte pericole,iar viaţa îi va fi pusă de nenumărate ori în primejdii de moarte… Va supravieţui groaznicelor încercări ale războiului,reuşind să se întoarcă la soţia sa şi la cele patru fiice ale lor?

***

Domnul March este nimeni altul decât failmosul personaj absent din clasicul roman american Micuţele doamne, de Louisa May Alcott. Inspirată de această carte a copilăriei,  Geraldine Brooks scrie povestea unui bărbat care pleacă la război, lăsându-şi soţia şi fiicele să facă faţă singure vremurilor grele. De la vibrantul New England şi până la Sudul atât de fascinant înainte de război, March adaugă trăirile adulţilor la cele optimiste ale copiilor din romanul Louisei May Alcott.

O scriitură profundă,o poveste în totalitate originală,bogată în detalii din alte timpuri,Marchîi asigură lui Geraldine Brooks un loc printre marii autori de ficţiune istorică.

Reclame

2 răspunsuri la „Precomandă DOMNUL MARCH de Geraldine Brooks – Editura Leda

  1. Mi se pare o carte interesanta si chiar mi-ar placea sa il citesc.Sper sa am ocazia sa o fac! 😀

  2. Că tot trec eu prin etapa asta a războiului. Cartea asta îmi pare interesantă, dar văd că se face referire și la un alt roman pe care eu nu l-am lecturat și de care nu am auzit până în momentul actual. Oricum romanul dn câte am observat se poate citi și independent, deci categoric îl voi comanda într-o zi .

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s