7 răspunsuri la „Libris, singura librarie online ce oferă transport gratuit!

  1. Nu va suparati ca intreb daca fac comanda a doua carti trebuie sa platesc transportul aparte,sau platesc doar cartile

    • Libris ofera transportul gratuit la comenzile peste 50 lei. Daca cele 2 carti depasesc 50 de lei nu platiti transport. Daca nu, transportul este 7 lei prin curierat si nu platiti pentru fiecare carte in parte. La momentul in care am scris postul Libris oferea transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea. A durat putin timp si au schimbat.

  2. Pretul transportului se regaseste in pretul cartilor. La o cautare atenta, celelalte librarii au pretul mai mic la toate cartile. E o chestie de marketing.

    • Daca ajungi sa cumperi foarte multe carti ca mine, transportul este o problema. Eu urmaresc foarte mult libris. Nu imi cumpar cartile doar pentru ca au un transport gratuit. Sunt momente in care se fac reduceri si daca pretul unei carti e ok imi cumpar atunci.

  3. E pentru o perioada determinata de timp? Sau in mod oficial si pt o perioada de timp nedeterminata va livra gratuit? Mi se pare exceptional, se intrece in oferte cu elefantul care ii face concurenta

    • E nedeterminata perioda. Si mie mi se pare grozav pentru ca de multe ori am vrut sa imi iau doar o carte sau doua si transportul costa cat o alta carte.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s