Rezultate concursuri Spooky Nights


Nu vă ținem de povești. Ne gândim că vreți să aflați câștigătorii concursurilor de la Spooky Nights.

Vrem doar să vă spunem, că ne-au plăcut mult poveștile de groază pe care ni le-ați trimis și să vă mulțumim, pentru recomandările în materie de Horror Movies pe care ni  le-ați făcut. Am făcut un maraton frumos o noapte întreagă, iar popcorn nu mai mâncăm un an, că ne-am săturat.

Și acum rezultatele:

percussion_drums

Spooky Nights #1 

Felicitări tuturor pentru că ați avut curajul să scrieți. Puțini se încumetă la compuneri.

Un exemplar al cărții „Infern”„ – Antologie coordonata de Ellen Datlow, oferit de Libraria online Libris merge la rares31

Compunerea lui:

„Mâinile îi erau înghețate și buricele degetelor îmbibate în sânge străin. Sângera, dar nu se mai cunoștea, iar rochia de pe ea se sfâșia tot mai tare, pe măsură ce ghimpii mărăcinilor înroșiți și animați de lumina lunii îi furau straiele și-o vlăguiau.
Respira sacadat în timp ce încerca să-și croiască drum printre ultimele rânduri de copaci, ale căror coroane se arcuiau sadic în jos, cu crengile ascuțite și împietrite în forma unor umbre rânjite. Un fior rece îi trecea din nou și din nou pe deasupra capului, făcându-i sufletul disperat și îndurerat să se pitească în cele mai negre părți ale ființei, acolo unde întunericul era mai intens decât propria frică față de o moarte neașteptată. Își ținea gura închisă strâns, de teamă să nu-i intre spini și să o sufoce printr-o înțepătură veninoasă și purtătoare de ultimele râsete provenite din alte lumi. „Nu… nu… nu! E acolo, e acolo, acolo… venind după mine… iadul!”, repetă obsesiv.
Luminișul larg i se deschise brusc în față. Se izbi de o piatră funerară în inconștiență aproape totală, prăbușindu-se apoi cu o frică mai mare ca niciodată pe iarba aspră și uscată. Un fir subțire de sânge îi înroși instant dinții și începu să se scurgă încet în jos. Scârbită și terifiată în același timp, încercă să ignore gustul de fier al acestuia și se târî cu greutate până în fața unei siluete; o formă mai înaltă decât tot ce se afla în acea mică poiană condamnată de eterna prezență a nopții.
Uitându-se în spate, către negura deasă a pădurii patimilor, avu un șoc, iar un val de adrenalină îi cuprinse întreg trupul. Se sprijini cu palmele de solul rece și se puse în genunchi, dreaptă ca o lumânare, dar clătinându-se precum flacăra acesteia. Strălucirea astrului îi lumina clar fața îndreptată către văzduhul de smoală. Refuza din nou să vadă. În schimb, buzele îi tremurau spasmodic și pe obrajii roșii curgeau lacrimi reci către gât. „Nu-i aici, nu-i nimic aici. E-un coșmar, n-au cum să fie aici, n-au cum să existe peste tot…”, murmură încet și scheunat.
Într-un gest mai degrabă nesigur și încetinit, tânăra împreună în fața pieptului cele două mâni și adresă o elegie umbrei de piatră dinaintea sa. Într-adevăr, în sus, pe un soclu subțire, din marmură spartă și alcătuit din mai multe bucăți stătea o nălucă înveșmântată în negru, cu ochi scânteietori și cu o sabie de bronz ridicată în mâna stângă. Deasupra capului avea două aripi mărețe, însă acoperite cu mușchi și roase de vânt și de timp. De la picioarele-i izvora apă care cădea pe solul rece în cascade, folosindu-se de marmura tocită ca o scară.
Fata părea să se roage în taină, când, dintr-o dată, din spate îi cuprinse picioarele un fierăstrău ciudat. În fapt, pe pământ se târau rădăcini slinoase, subțiri ca acul, către ea. Erau roșii și agitate, încolăcindu-se în jurul membrelor odată ce le atingeau. Scoase un țipăt de durere, înăbușit totuși la scurt timp de o mână scheletică și putrezită ce-i sigilă gura firavă. Șiroia sângele tare și corbii croncănitori se desprindeau din văzduhul la fel de negru, plonjând către blestemată, urmând să se servească în voie cu mici bucăți din carnea proaspătă.
La scurt timp ea-și lăsă capul să atârne și leșină de durere. Prin minte i se derulă imaginea unei biserici invadate din toate părțile de creaturi mici și negre ce se transfigurau în obuze roșii, străpungând zidurile fortificației din împrejurimi și dizolvând totul în calea lor.
Îngrozită de viziune, se trezi la realitate cu ultimele puteri.
Sabia de bronz se desprinse ca un bolovan scăpat din mână și căzu asupra gâtului încleștat și zdrobit de rădăcinile iadului atât de temut. Instant, pârâiașul împletit cu soclul se coloră asemenea vinului vechi.
„Noi? Noi suntem aici. Mereu vom fi aici.”, chicoti cineva sau, mai bine spus, ceva.”

Concurs Spooky Nights #2

Cartea Shining de Stephen King merge la L.Bianca/ Karina

SpookyN2

Concurs Spooky Nights #3

Cartea Cimitirul Animalelor de Stephen King merge la Ardelean Ion-Petru/Ardeleanu

SpookyN3

Listele participanților:  Spooky Nights #2 și Spooky Nights #3

Felicitări câștigătorilor!

Așteptăm datele personale complete pe adresa blogului cartinemuritoare@yahoo.com

Sperăm să va placă și să vă bucurați de cărțile câștigate.

Anunțuri

2 răspunsuri la „Rezultate concursuri Spooky Nights

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s