„REGATUL UMBRELOR” în colecția Fiction Connection


O nouă carte la Editura Trei, în colecția Fiction Connection.

REGATUL UMBRELOR de Leigh Bardugo, traducere de Laurențiu Dulman – din noiembrie în librării!

Primele exemplare le puteți găsi la târgul de carte Gaudeamus (20-24 noiembrie, Bucurețti, Romexpo).

Regatul umbrelor – Leigh Bardugo

„Nu se compară cu nimic din ce-am citit vreodată.” – Veronica Roth, autoarea bestsellerului DIVERGENT

Magnific. Epopeic. Irezistibil. Magic.

Falia Umbrei, un ţinut învăluit în beznă, populat de monștri, distruge treptat Ravka, o naţiune altădată măreaţă.

Alina, o fată orfană, singuratică, descoperă că posedă o putere unică, ce o face să pătrundă în lumea elitei magice a regatului – Grisha. Ar putea ea să destrame vraja demonică a Faliei Umbrei, eliberându-și ţara?
Întunecatul, o fiinţă cu o putere de seducţie teribilă, este conducătorul Grishei. Dacă își va împlini destinul, Alina va fi nevoită să descopere cum să se folosească de harul său și cum să reziste atracţiei periculoase pe care o simte faţă de temutul stăpân.
Însă în timp ce-și contemplă viitorul năucitor, Alina nu-l poate uita pe Mal, cel mai bun prieten al său din copilărie.

„Bogată în descrieri, magie și răsturnări de situaţie, această aventură memorabilă ne oferă o intrigă abil condusă, însoţită permanent de o reţea subterană dominată de iubire și pericol.” – Publishers Weekly

„Leigh Bardugo creează o poveste magică, cu o scriitură luxuriantă, personaje pe care le îndrăgești pe loc și o lume exotică, plină de viaţă. Cu siguranţă veţi vrea să citiţi continuarea aventurii.” – Booklist

„O (i)realitate ingenios construită, plină de himere și mitologie, populată de personaje în întregime credibile. REGATUL UMBRELOR, o carte ce abundă în imagini de o frumuseţe tulburătoare și întâmplări ce au în centru o eroină de neuitat, este alegerea perfectă pentru fanii lui J. R. R. Tolkien.” – RT Book Reviews

Leigh Bardugo s-a născut la Ierusalim, a crescut în Los Angeles și a absolvit Yale University. Își hrănește pasiunea pentru glamour, spirite și deghizări în cealaltă viaţă a ei ca make-up artist la Hollywood. Uneori cântă alături de trupa sa, Captain Automatic.
REGATUL UMBRELOR este primul volum al trilogiei Grisha.

Reclame

9 răspunsuri la „„REGATUL UMBRELOR” în colecția Fiction Connection

   • Mie imi plac mult cele din colectia Fiction Connection. Am in biblioteca Jurnalul unui adolescent timid si Fata disparut, ce vreau sa le citesc dupa ce termin cartile pe care le am incepute acum.

   • Si eu as vrea sa incep acum cartea, doar ca am inca 4 incepute, lucru pe care nu il fac de obicei. Nu incep mai multe carti, dar s-a intamplat ca de ficare data cand am plecat undeva, am luat cu mine alta carte. Acum incerc sa le termin.

   • Nu e chestia ca a incurs intre ele, dar nu ma bucur la fel de povesti, daca trec de la una la alta, dupa care revin la prima, si tot asa.

   • cel mai bine e sa citesti atunci cand simti nevoia,mai ales cand ai o carte grea atunci te apuci de altele,zic asta din experienta mea…

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s