Un drum către cunoaștere , o revelație și o întoarcere în trecut


Ne lăsăm învăluite în cuvinte, impresionate de dorința românilor de a scrie. Reușita și succesul lor ne hrănește sufletul de cititor. Suntem captivate de descriere și dăm naștere unei pasiuni pentru o nouă carte și un autor care își face cu ușurință loc în biblioteca noastră.

Publicată de EX LIBRIS, Cercurile mistice de Nicoleta Tudor, va fi disponibilă în librării din 10 Decembrie.

Susțineți alături de noi această carte.

Cercurile mistice – Nicoleta Tudor

Sinopsis:

Maria, o tânăra din zilele noastre, descoperă că mama ei are capacitatea de a influența gândurile și acțiunile tatălui ei, fapt care o pune în gardă, declanșându-i tot felul de vise ciudate, în care apar personaje dintr-o șatră de țigani.

Abordându-și mama și apoi mătușa, află că provine dintr-o familie de poveste, în care vrăjile, farmecele și blestemele erau la ordinea zilei. Află ca stră-stră-bunica ei , Sofia era o vrăjitoare de temut de pe meleagurile Ardealului, dintr-un mirific sat de la poalele munților, Măguri.

Aceasta, în tinerețe, fusese îndrăgostită de bulibașa unei șatre de țigani care își făcea veacul la marginea satului Măguri.
Răducanu, bulibașa șatrei îi împărtășise dragostea Sofiei pana a aflat că aceasta apucase calea întunericului de la care nu voia să se mai abată, căsătorindu-se cu o țigancă din șatră care dădu naștere fiului lor, Iani, de care, ulterior s-a îndrăgostit fata Sofiei și a boierului Prodan.

Furia Sofiei a fost mare când a aflat de dragostea acestora. A aruncat un blestem greu asupra șatrei, condiționând ridicarea blestemului, astfel încât, numai până la a treia spiță din neamul Elvirei și al lui Iani puteau ridica blestemul pentru a scăpa șatra de țigani de furia Sofiei.

Astfel că, Maria se trezește la o vârstă frageda că poartă povara neamului ei și împreună cu Matei, un elev nou apărut în liceul unde învață aceasta, de care se îndrăgostește din momentul în care îl întâlnește și de care află că are cam aceiași poveste ca a ei, pornesc în aventura vieții lor de a desluși misterele care planează asupra familiilor lor și de a repara răul făcut în urmă cu mult timp de Sofia.

Misiunea lor va fi foarte grea, singurele arme pe care aceștia le au în lupta cu forțele întunericului fiind cele două pandantive primite de la părinții lor, curajul nemăsurat pe care ți-l dă dragostea și credința lor că binele va învinge.

Reclame

Un răspuns la „Un drum către cunoaștere , o revelație și o întoarcere în trecut

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s