Recenzie: Dragon Craving (Otherworlds Summons #2) – Livia Olteano


Dragon Craving – Livia Olteano

Am așteptat cu drag volumul doi al seriei Otherworlds Summons. Când am citit Gargoyle addiction, volumul unu, m-am îndrăgostit de Karla și Kann. Povestea lor a fost fascinantă, plină de suspans și acțiune, învăluită în romanță și erotism.

Spuneam, când am primit Dragon Craving, că îmi va fi drag să fac cunoștință cu noile personaje principale, Obitus și Ela, dar îmi va fi foarte dor de Kan și Karla. Surpriza a venit când am început să citesc și am aflat că fac și ei parte din poveste ca și personaje secundare. Faptul că autoarea nu a renunțat definitiv la ei și le-a oferit suficientă atenție, este un mare plus pentru volumul doi deoarece ei reușesc să dea poveștii un strop de umor.

Obitus și Ela sunt introduși încă din Gargoyle addiction, dar nu știm ce să ne așteptăm de la ei.

Despre Ela știm că este autoarea preferată a Karlei. Aceasta a scris o întreagă serie despre lumea lui Kan, lume care s-a dovedit a fi reală. Ea nu este o simplă autoare și fiecare rând scris nu a venit din imaginație ci din viziuni deoarece Ela este marele Oracol din Akai.

Obitus este singurul dragon treaz după ce toți au fost întemnițați, adormiți și fără magie, timp de o mie de ani. Acesta este determinat să își recupereze magia furată și să devină gardianul Akaiului după ce va scăpa de cel curent, iar pentru asta are nevoie de Oracol.

În timp ce Ela încearcă să stea departe de Dragon deoarece a reușit să vadă în viziunile ei, că acesta îi va distruge lumea în care trăiește și pe care o iubește, Obitus o vrea pe Ela cu orice preț pentru a obține ce dorește, ajungând astfel torturat de dorința de a o avea pentru el.

Aceștia sfârșesc într-un joc în care fiecare spune doar jumătate de adevăr și în care, atracția trezește pofte irezistibile și de nestăpânit.
Obitus este o fire de necontrolat, dominant și impulsiv. De menționat faptul că este și foarte atrăgător, ceea ce face din dorința Elei de a-i rezista o provocare prea grea.

You’re going to be mine, Elana Anderson. I think deep down inside, you know it to be true. I think you’ve seen it in one of your visions. Seen how it might end. It scares you.”

Oricât de mult vrea Obitus să nu se abată de la planul inițial, acesta nu poate ignora sentimentele și dorința arzătoare față de Oracol.

I’ve been alone for a thousand years, a dark thousand years. But now, feeling your taste in my mouth and your skin against mine, it’s as if that never happened. As if the darkness was never there. You give me solace. Don’t take that away from me, please,”

Încă o dată apreciez originalitatea pe care Livia Olteano o oferă trilogiei printr-un volum captivant, care atrage prin acțiune, suspans, intrigă, prin personaje frumoase creionate în toată splendoarea lor.
Relația dintre Obitus și Ela nu este caracterizată ca fiind una de o romanță incurabilă ci mai degrabă ca fiind dorință înflăcărată și erotism, piperate de pasiune și atracție de nestăpânit.

Revin la ceva ce am spus și în recenzia mea la Gargoyle addiction, și anume, la frumusețea coperții. Splendidă, asemeni cărții, aceasta atrage toate privirile. Este un mare plus, pentru că, după cum vă spun de multe ori, aspectul cărții contează foarte mult, coperta fiind primul lucru pe care îl observi.

Atât Dragon Craving, cât și Gargoyle addiction, primul volum, m-au încântat foarte mult și aștept cu nerăbdare cartea ce va încheia această trilogie. Acest ultim volum va avea în prim plan alte două personaje principale și cred că știu deja și cine sunt acestea. Sper doar că nu greșesc.

Îmi place mult cum scrie Livia Olteano și nu mă îndoiesc că, și al treilea volum va fi superb. Mă gândesc la el cu dorință de a-i reîntâlni pe Kan și Karla dar și pe Obitus și Ela.

Cartea este publicată în ediție digitală și se găsește pe AmazonB&N

Mai multe despre autoare și despre cărțile ei găsiți pe:

Website | Blog | Twitter | Facebook | Goodreads

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s