Mâine, 24 martie împreună cu Ziarul Libertatea – Dezvăluiri Imposibile de J.D. Robb


1920275_565904683507137_384229490_nDEZVĂLUIRI IMPOSIBILE de J.D. Robb (pseudonimul Norei Roberts) – de mâine la toate punctele de difuzare a presei, împreună cu ziarul Libertatea.

Eve Dallas este o polițistă extraordinară, onestă, care își poartă cu mândrie insigna și face tot ce îi stă în putință pentru a rezolva cazurile încredințate alături de partenera ei, detectiva Delia Peabody. Într-o zi îi sugerează Deliei că ar avea nevoie de câteva antrenamente, iar aceasta alege vechea sală de gimnastică, unde era mai puțin probabil să dea peste colegi musculoși și bine antrenați. Dar în timp ce era la duș, aude două voci care se acuzau reciproc: un caz de corupție și de crimă în chiar sânul poliției newyorkeze care va declanșa o investigaţie amplă, dificilă, dar şi o luptă pe viață și pe moarte între poliţiştii buni şi poliţiştii răi.
Ies la iveală crime ordonate cu sânge rece de fiica fostului comandant al secției – şi executate de oamenii ei, sustrageri şi vânzări de droguri, conturi bancare şi proprietăţi pe insule îndepărtate, mituiri, şantaje, ameninţări.
O carte plină de adrenalină și suspans, condimentată cu scene de dragoste, așa cum ne-a obișnuit cea supranumită „scriitoarea favorită a Americii”.

Anunțuri

2 răspunsuri la „Mâine, 24 martie împreună cu Ziarul Libertatea – Dezvăluiri Imposibile de J.D. Robb

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s