Nou la Polirom: Răzbunarea se îmbracă de la Prada – Lauren Weisberger


După cum știți deja, mie și Alexei ne place din când în când să mai citim și cărți din colecția Chic. Sunt cărți care te binedispun și sunt numai bune pentru a te relaxa și amuza într-o zi în care deși ești obosit vrei totuși să citești ceva drăgut. Așa că imediat ce am observat că o nouă carte a apărut în colecție la Editura Polirom, ne-am gândit că neapărat trebuie să împărtășim cu voi această veste.

 

 Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului Diavolul se imbraca de la Prada, carte tradusa in patruzeci de limbi, care a inspirat in 2006 celebra pelicula cu acelasi titlu, cu Meryl Streep si Anne Hathaway in rolurile principale.

In Razbunarea se imbraca de la Prada, au trecut aproape zece ani de la intimplarile ce-au facut-o celebra pe Andy Sachs, dinDiavolul se imbraca de la Prada. Andy este editor principal la The Plunge, revista pentru mirese pe care a intemeiat-o alaturi de… Emily, cea care-i fusese dusmanca declarata si care i-a devenit cea mai buna prietena. Miracol? Prilejuri de entuziasm si mul­tumire? Casatorita cu Max Harrison si intrata astfel intr-una din cele mai renumite familii din Manhattan, Andy realizeaza insa ca nimic nu este ceea ce pare. Inca este marcata de Miranda si niciodata n-ar fi cre­zut ca toate eforturile ei de a-si construi o viata noua o vor aduce iar in atmosfera groaznica din care a sca­pat cu greu in urma cu zece ani, direct in calea dia­volului insusi…

„Concentreaza-te asupra ta: fa ce vrei, cind vrei, fara sa-ti bati capul cu lucrurile pe care altii le vor de la tine.” (Lauren Weisberger)
„La fel de celebra precum Sex and the City, de la care imprumuta minunata stralucire, Razbunarea se imbraca de la Prada vine dupa mai bine de zece ani de la prima carte a lui Lauren Weisberger, care a inspirat un film cu mare succes de casa.” (Hello)
Reclame

Un răspuns la „Nou la Polirom: Răzbunarea se îmbracă de la Prada – Lauren Weisberger

  1. ❤ ❤ ❤
    iubesc cartile din colectia Chic. Cred ca am vreo 30 pana acum si tot mai cumpar.
    Doar ca eu astept sa le prind la oferta. Acum imi cumpar din cele care au aparut acum mai mult timp.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s