Editura Univers la CDPL FEST


CDPL FEST – Editura Univers

Editura Univers este invitatul ediției din 25 aprilie a CDPL Fest-ului. O istorie de 45 de ani în imagini și povești, la prezentarea căreia vor participa Ana Diana Munteanu, editor și jurnalist, fiica lui Romul Munteanu, director timp de aproape 20 de ani al editurii, Olga Jora, fost redactor la Univers, Michael Haulică și Ciprian Măceșaru. Colecțiile, autorii și titlurile care au format generații întregi de cititori vor fi în centrul atenției, alături de amintirile celor care au făcut și au citit cărțile Univers.

Evenimentul organizat de Casa de Pariuri Literare va începe de la ora 18.23 și va avea loc în Club A, pe strada Blănari nr. 14. Prezentarea Editurii Univers se va desfășura de la ora 19.00, alături de aceasta fiind invitați și Rita Chirian, Adina Popescu și Octavian Soviany.

Pentru a sărbători cei 45 de ani, Editura Univers își premiază cititorii. Vă invită astfel să postați pe pagina de Facebook a editurii fotografii ale cărților Univers din biblioteca voastră. Primele 3 postări cu cele mai multe like-uri vor fi premiate cu 3 pachete cu cărți.
Anunțați-vă prietenii, se lasă cu premii!

Editura Univers FacebookEveniment CDPL FEST – Editura Univers

editura univers

Univers_Biblioteca (3)

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s