Precomandă POVESTEA UNEI PRINŢESE


Jean des Cars, reputat jurnalist şi istoric, ne poartă într-un periplu fascinant prin existenţa cu final tragic a unui star hollywoodian, delicata şi eleganta Grace de Monaco, Prinţesă a celei de-a şapte arte şi a unui Principat european.

E o biografie care evocă viaţa în Cetatea Filmului în anii 1950 ─ marile glorii ale ecranului, partenerii lui Grace Kelly, iubirile ei neîmpărtăşite, dar şi cele trăite, uluitoarea personalitate a lui Alfred Hitchcock, a cărui actriţă-fetiş a fost, momentul de glorie venit odată cu Oscarul…

Apoi, de cealaltă parte a Oceanului, întâlnirea cu Rainier al III-lea şi idila lor, urmată de fastuoasa lor nuntă, transmisă prin Eurovision şi urmărită de milioane de telespectatori, şi care a unit într-un mod spectaculos glamourul hollywoodian cu sobrietatea monarhică a Vechiului Continent. Momentul acesta a marcat intrarea ei în cea de-a doua parte a existenţei sale, ca Prinţesa Grace de Monaco: baluri, dineuri, opere de caritate, întâlniri cu mai-marii lumii, copiii, viaţa de familie – totul este descris în această poveste despre protagonista unui basm sofisticat, a cărei viaţă, din păcate, a fost întreruptă în mod brutal de un cumplit accident.

„Există fiinţe care nu se sting niciodată”, spunea Grace. Afirmaţia i s-ar potrivi chiar ei înseşi: căldura pe care o emana Grace de Monaco nu va dispărea niciodată, pentru că amintirea ei a rămas gravată în sufletele noastre. Un star autentic, dar şi o femeie caldă şi veselă, deschisă şi generoasă, o mare doamnă, pe care scriitorul Anthony Burgess o compara cu o zeiţă şi despre care Cary Grant repeta: „Ne lipseşte.”

Prefaţa Irinei-Margareta Nistor aduce un plus de farmec şi actualitate cinematografică volumului, prin referirea la mult aşteptatul film Grace de Monaco, în regia lui Olivier Dahan (cel care a regizat premiatul Viaţa în roz, despre Edith Piaf), cu minunata Nicole Kidman în rolul prinţesei.

Precomanda acum Grace de Monaco si beneficiezi de 40% reducere!

Carte publicata la Editura CORINT

Capture

Trailerul Filmului

Reclame

2 răspunsuri la „Precomandă POVESTEA UNEI PRINŢESE

  1. Din pacate nu am vazut nici filmul si mi-ar placea sa il vad sau sa citesc cartea , e un personaj fascinant .

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s