A tres metros sobre el cielo in Romania


Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist și regizor de film. Tatăl său a fost Giuseppe Moccia De asemenea, un scenarist și regizor. În urma cărții sale de succes și filmului, mulți oameni pun lacăte pe Podul Milvian din Roma.

Am citit două dintre cărțile lui Federico Moccia, Tre metri sopra il cielo  și Ho voglia di te   ediția spaniolă, A tres metros sobre el cielo și Tengo ganas de ti. Nu am fost fascinata doar de cărți ci și de ecranizările lor. 

Mi-am dorit să susțin publicarea acestor două volume în Romania de când am văzut interesul vostru, al cititorilor, pentru ele. De când am publicat pe blog recenzia cărții A tres metros sobre el cielo și postul ”Carte vs. Film”. Deși publicate acum mult timp, nu a existat zi în care aceste două posturi sa nu fie vizualizate, fiind desigur cele mai citite de pe blog.

După ce foarte multe persoane m-au contactat pentru aceste cărți, m-am hotărât ca împreună cu ele să susțin publicarea lor în Romania. Fi alături de noi și votează și tu publicarea celor două volume în Romania.

3MSC & TGDT

Ecranizări:

Reclame

31 de răspunsuri la „A tres metros sobre el cielo in Romania

  1. Bună….știți ceva s-a publicat cărțile 3mic și tango gata de ți în limba romana? Multumesc

  2. Este și a 3 parte a cărți numită por tu amor. Am citit-o online aseara. Sunt curioasă când apare filmul. Am auzit ca prin iulie anul asta dar nu sunt sigură deși abia aștept să îl vad

  3. Filmele le-am vazut si eu, atat cele in italiana, cat si cele in spaniola, cele din urma placandu-mi mai mult. Bineinteles ca finalul primei parti m-a enervat peste masura si am sperat cumva ca in a doua parte lucrurile sa se rezolve. Din pacate acest lucru nu s-a intamplat, pentru ca marea impacare pe care o asteptam cu sufletul la gura, nu a mai venit. Auzisem ceva cum ca va aparea si partea a treia, insa nu e nimic concret. Cartile nu le-am citit, dar pot doar sa-mi imaginez ca daca filmele mi-au starnit atat de tare interesul si m-au acaparat intr-un mod exceptional, cele dintai cu siguranta imi vor intrece asteptarile.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s