ORAŞUL SUFLETELOR PIERDUTE de Cassandra Clare, in curand pe rafturile noastre


10288727_10205036420087150_8890877082746106276_nORAŞUL SUFLETELOR PIERDUTE
Cartea a cincea din seria INSTRUMENTE MORTALE de Cassandra Clare
NEW YORK TIMES BESTSELLER • SERIE TRADUSĂ ÎN PESTE 30 DE LIMBI

DRAGOSTE. RĂZBUNARE. SÂNGE. TRĂDARE.

ÎNTUNERICUL AMENINŢĂ SĂ ÎI ÎNGHITĂ PE VÂNĂTORII DE UMBRE.

EXISTĂ VREUN PREŢ PREA MARE DE PLĂTIT, CHIAR ŞI PENTRU DRAGOSTE?

Când Jace şi Clary se întâlnesc din nou, Clary este îngrozită să afle că magia demonului Lilith l-a legat pe iubitul său Jace de maleficul ei frate Sebastian. Jace se află acum în slujba răului. Conclavul este hotărât să îl distrugă pe Sebastian, dar nu există nicio modalitate de a face rău unuia fără a-l răni pe celălalt. În vreme ce Alec, Magnus, Simon şi Isabelle negociază cu elfii luminii, cu demoni şi cu nemiloasele Surori de Fier pentru a încerca să-l salveze pe Jace, Clary joacă şi ea un joc periculos. Eşecul ar însemna nu doar pierderea propriei vieţi, ci şi a sufletului lui Jace. Clary este dispusă să facă orice pentru Jace, dar poate să mai aibă încredere în el? Sau este cu adevărat pierdut?

„O poveste încărcată de suspans, centrată pe putere şi dragoste.” – Tamora Pierce
„Încă o dată, acţiunea culminează cu o secvenţă de luptă intensă, plină de tensiune, care abia aşteaptă să fie transpusă cinematografic…” – Kirkus Reviews

Filmul Oraşul Oaselor – produs de Sony Pictures Entertainment şi avându-i
în distribuţie pe Lily Collins (Oglindă, oglinjoară, Romeo şi Julieta) şi Jamie Campbell Bower (Amurg, Harry Potter) – a fost difuzat în România în toamna lui 2013.

CASSANDRA CLARE s-a născut la Teheran, în Iran, din părinţi americani. O mare parte din copilărie şi-a petrecut-o călătorind împreună cu familia (inclusiv în Himalaya); până la împlinirea vârstei de zece ani, a locuit în Anglia, Franţa şi Elveţia. Cum părinţii ei îşi schimbau tot timpul domiciliul, cărţile au fost prietenii ei cei mai buni — oriunde se ducea, avea cu ea o carte. Anii de liceu şi i-a petrecut la Los Angeles, perioadă în care scria povestiri ca să-şi amuze colegii, inclusiv un roman intitulat The Beautiful Cassandra (Frumoasa Cassandra), inspirat de povestirea cu acelaşi titlu de Jane Austen (de unde şi-a luat mai târziu şi pseudonimul literar). După încheierea studiilor, Cassie a locuit la Los Angeles şi New York, unde a lucrat la diverse reviste. În 2004, inspirată de peisajul urban al Manhattanului, locul ei favorit, a început să scrie primul ei roman, Oraşul Oaselor, iar din 2006 s-a dedicat exclusiv scrisului.

Cartea va fi disponibila la Targul international de carte Gaudeamus

In curand si in Librarii

Reclame

4 răspunsuri la „ORAŞUL SUFLETELOR PIERDUTE de Cassandra Clare, in curand pe rafturile noastre

  • Si eu sunt curioasa sa imi fac o parere despre seria intreaga.
   Ma bucur mult ca apare luna aceasta volumul 5.
   Vestea buna este ca deja se traduce si volumul 3 din seria Dispozitive infernale.

  • Eu acum citesc a patra. A fost o supriza placuta sa vad ca apare si urmatorul volum. O sa incerc sa ma grabesc sa o termin desi am vreo 5 carti incepute.
   Mie mi-a placut sincer si e interesant si volumul 4 pana acum. Primele 3 volume le-am citit foarte repede unul dupa altul pentru ca am vrut sa ajung repede la parea in careafla ca pot sa fie impreuna. Dupa, m-am calmat.
   Acum am inceput volumul 4 pentru ca am plecat intr-o delegatie la Bucuresti, mi-am luat kindle-ul cu mine si ce sa incep, ce sa incep. Eram foarte obosita si nu aveam chef de personaje noi asa ca am inceput ceva familiar.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s