Adriana Saftoiu se intalneste cu cititorii in noul magazin Diverta din Piata Romana


Diverta și Editura Polirom invită cititorii joi, 4 iunie, de la ora 18.00, în noul magazin Diverta din Piața Romană, nr. 5, lângă clădirea A.S.E., la întâlnirea cu Adriana Săftoiu, autoarea mult discutatei cărți Cronică de Cotroceni. Evenimentul va cuprinde o sesiune de autografe și o discuție în care autoarea va răspunde întrebărilor celor prezenți.

Cartea Cronică de Cotroceni s-a lansat la târgul de carte Bookfest 2015 și a stârnit polemici încă de la apariție, trezind interesul cititorilor pentru culisele vieții de la Cotroceni. Tirajul inițial al cărții a fost epuizat în doar câteva zile, iar varianta electronică a cărţii a înregistrat recorduri de vânzări.

„Prima mea zi la capătul a zece ani de colaborare cu Traian Băsescu a fost vineri, 30 martie. Dimineața a sunat telefonul. Nu îmi era greu să-mi imaginez cine ar fi putut să fie. N-am răspuns. În sfârșit, eram liberă de contract. Apoi, telefonul a sunat din nou. «Te caută Președintele»,  m-a  informat  bine  cunoscuta  voce  de  la  secretariat.  «Nu  mai  lucrez  la Cotroceni. Poți să-i spui că nu am răspuns la telefon.»” (Adriana Saftoiu)

Adriana Săftoiu a fost consilier al Președintelui României  și purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale în perioada 2004 – 2007 și membru în Parlamentul României, de unde, în ianuarie 2012, și-a dat demisia de onoare. În prezent este managerul propriei firme de P.R. și comunicare. A mai publicat cărțile Vocile puterii. De vorba cu purtătorii de cuvânt(2007) și Jurnal de campanie (2009).

Adriana Saftoiu

Reclame

4 răspunsuri la „Adriana Saftoiu se intalneste cu cititorii in noul magazin Diverta din Piata Romana

  1. Da…Nu prea cred ca am sa citesc vreodată cartea autoarei,deoarece nu e genul meu si nici nu gasesc ceva care sa ma atraga la ea.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s