In curs de apariție: Rămâi cu mine-de Jennifer L. Armentrout la Editura Epica


RĂMÂI CU MINE de Jennifer L. Armentrout, vol. 3 din seria TE ASTEPT, în curând la Editura Epica.
Până atunci puteți să vă convingeți cât de frumoasă este seria citind primele 2 volume deja apărute la care găsiți deja recenziile la noi pe blog: TE ASTEPT și TE DORESC.

Unele cicatrici nu sunt vizibile cu ochiul liber.
Până la vârsta de 21 de ani, Calla n-a avut parte de multe lucruri. N-a fost sărutată niciodată, n-a văzut niciodată oceanul, n-a ajuns niciodată într-un parc de distracții. În schimb, în timp ce creștea, a fost martora anumitor lucruri pe care un copil n-ar trebui să le vadă. Încă poartă urmele fizice și sufletești ale traiului împreună cu o mamă dependentă de alcool și de droguri, pe nume Mona. Sunt multe lucruri pe care Calla le ține secret față de toată lumea, inclusiv de cercul ei de prieteni apropiați de la facultate.
Însă carapacea pe care și-a construit-o cu atâta grijă se năruie atunci când descoperă că mama ei i-a furat banii pentru plata facultății și a acumulat o uriașă datorie cu un card de credit pe numele ei. Acum, Calla e nevoită să se întoarcă în orășelul pe care crezuse că l-a părăsit pentru totdeauna și să înfrunte din nou harababura creată de mama ei. Evident, când ajunge la barul mamei sale, Mona nu e de găsit. În locul ei, nimerește peste un tip trăsnet, de un metru optezi, pe numele său Jackson James, care toarnă băuturi și face localul să zbârnâie.
Sexy și plin de zel, Jax se amestecă în treburile ei încă din clipa în care se cunosc, oferindu-i o slujbă și ajutând-o s-o caute pe Mona. Iar felul în care o privește îi dă limpede de înțeles că vrea să ajungă la orizontală… și poate chiar ceva mai mult. Cu toate acestea, până să-i permită să se apropie, Calla trebuie să-și înfrunte suferințele trecutului… și pe câțiva băieți răi porniți s-o maltrateze dacă nu le-o predă pe mama ei.

Reclame

3 răspunsuri la „In curs de apariție: Rămâi cu mine-de Jennifer L. Armentrout la Editura Epica

  1. Am citit primele doua volume si mi-au placut foarte mult. Pe al treilea inca nu l-am citit dar sunt sigura ca este cel putin la fel de interesant ca primele doua. J.L. Armentrout este o scriitoare extrem de talentata. Pe mine m-a cucerit definitiv!

  2. Abia astept aparitia acestei carti. Pe mine m-a fascinat aceasta scriitoare si am citit deja ambele volume aparute la EPICA + cele trei volume din seria LUX. J.L. Armentrout chiar ocupa un loc important in biblioteca mea.

  3. Vreau sa citesc si aceasta serie de Jennifer L. Armentrout,dupa ce am rămas placut surprinsă de Obsidian 😊

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s