Zilele Corint si Leda


Libraria Online Libris ofera o deosebita atentie Editurilor, azi si maine , concentrandu-si atentia asupa cartilor de la Grupul Editorial Corint si Editura Leda. O idee minunata, care m-a facut sa ma gandesc la cele mai bune titluri ale Editurilor.

Ma gandesc la un top 10 din punctul meu de vedere, dar mi-ar placea sa stiu un top al preferintelor voastre. Voua ce carti v-au placut de la ei?

Experiment de Veronica Roth

Experiment de Veronica Roth

Într-o lume plină de defecte, Veronica a reușit să scoată în evident ce e mai bun în personajele ei. Trilogia Divergent face parte din cele mai bune cărţi citite de mine, iar Experiment, ultimul volum, a reprezentat cireaşa de pe tort. Am aşteptat să fie publicat cu „sufletul la gura” şi am citit-o „fără să clipesc”.

Toate personajele autoarei Veronica Roth reușesc să își găsească un loc în inima ta. Relațiile care se clădesc între ele sunt frumoase și puternice, și cel mai mult o să îmi lipsească să îi văd împreună, ca un tot unitar.

>Recenzia  mea aici< >Comanda cartile aici<

Creatura - Nely Cab

Creatura – Nely Cab

Creatura de Nely Cab

Din punctual meu de vedere Nely Cab satisface nevoie de nou. Dacă ești un iubitor al ficțiunii cu siguranță rafturile îți sunt pline cu povești despre vampiri, vârcolaci și mai nou îngeri. Nely Cab reușește să se facă observată și remarcată printr-un nou gen de personaje și asta este bine, pentru că singurul lucru care te poate face să alegi o astfel de carte din sute de alte cărți este curiozitatea față de ceva noi.

Finalul a fost un „stop cardiac” pentru mine şi nu pot sa spun decât că urăsc perioada aceasta de aşteptare pană la publicarea, în Romania, a următorului volum.

>Recenzia mea aici< >Comanda cartea aici<

Obsidian_micObsidian de Jennifer L. Armentrout

După ce am citit Obsidian, spun cu încredere că această carte nu ar trebui să lipsească din biblioteca iubitorilor de fantasy. Jennifer L. Armentrout abordează un nou gen de personaj, o nouă specie pot să spun, și o încadrează într-o poveste superbă, palpitantă, captivantă.

Obsidian reușește să te atragă de la prima privire, printr-o copertă superbă, și să ofere acțiune intensă astfel încât, paginile să se întoarcă singure până la finalul ei. Avem parte de mult flirt și de romanță piperată și tensionată.

>Recenzia mea aici< >Comanda cartea aici<

Orasul-oaselorSeria Instrumente mortale de Cassandra Clare

Instrumente mortale este o serie care are parte de multe secrete și trădări. Uneori mă întreb dacă va exista un moment în care cineva să dezvăluie tot adevărul fără să omită nimic.

Este o serie plină de surprize și intrigi care o fac imprevizibilă. A devenit cu ușurință una din preferatele mele din multe motive, printre ele fiind și faptul că nu am putut desluși singură ce se întâmplă. Suspansul și misterul sunt caracteristici pe care eu le ador la o serie.

>Recenziile mele aici< >Comanda cartile aici<

elixirul-vietii

Elixirul vietii de Kenneth Oppel

Personajele  sunt superbe, iar romanul lui Kenneth Oppel este o aventură tentantă, plină de pericole învăluite într-un întuneric seducător. Atmosfera evocatoare o simți, cât se poate de reală. Excursiile la miezul nopții, cavernele subterane, substanțele alchimice, temnițele și laboratoarele secrete, suspansul și descoperirile ciudate fac din această carte o lectură, mai mult decât  impresionantă.
O lectură palpitantă, care a ajuns ușor printre preferatele mele.

>Recenzia mea aici< >Comanda cartea aici<

Cop_Circul_noptiiCircul noptii – Erin Morgenstern

Morgenstern reuşeşte să te transpună într-o altă lume, prin această carte a lui, care pare a fi scrisă sub un tipar magic. Cuvintele ei au reușit să mă încânte cu plăcerea de a simții aroma stinsă din petalele de flori degerate, materialul catifelat din rochia Celiei.

Pot spune că, Circul nopții de Erin Morgenstern, a fost o lectură extrem de fascinantă și îmi pare nespus de rău că nu am citit această carte mai devreme. Totuși, o vorba din popor spune că, „€œMai bine mai târziu, decât niciodată!

>Recenzia mea aici< >Comanda cartea aici<

Chimie-perfectaTrilogia Chimie perfecta de Simone Elkeles

Încă nu am reuşit să citesc toată seria, dar am fost fascinată de primul volum şi sper să fiu la fer de cucerită pana la finalul volumului trei. Urmează şi recenzii.

„O poveste provocatoare şi pasională despre ce poţi descoperi când priveşti dincolo de suprafaţa lucrurilor”

 

>Comanda cartile  aici<

cop-1-altfel-de-ingeriSeria Altfel de ingeri de Lili St. Crow

O lume în care întunericul este un fel de iad pe pământ,  în care realitate care te înspăimântă nu înseamna o lume în care domină violența de zi cu zi, jafurile, violurile, prostituția, corupția, ci, realitatea înseamnă o lume în care cele mai întunecate creaturi prind viaţă, în care puţini ştiu, că noaptea este momentul în care trebuie să te ascunzi și să iți păzești spatele, pentru că atunci este perioada când majoritatea creaturilor din Lumea Reală ies la joacă, căci pe timpul zilei nu pot, fiindcă lumina soarelui îi arde ca flăcările iadului.

>Recenziile mele aici< >Comanda cartile aici<

Prima_iubirePrima iubire de James Patterson

Prima iubire este o aventură frumoasă, o poveste despre doi adolescenţi în căutarea bucuriei, libertăţii şi speranţei. O poveste care ne aduce aminte, printre zâmbete şi lacrimi, cât de fragilă este viaţa şi cât de minunat e să iubeşti.

Axi Moore e o „fată bună”: învaţă bine şi nu creează probleme, dar tot ce îşi doreşte e să plece cât mai departe de orăşelul în care trăieşte şi de viaţa chinuită lângă un tată alcoolic. Când Axi hotărăşte să pornească în călătorie şi să străbată America, singura persoană pe care o vrea alături este cel mai bun prieten al ei, Robinson — de care e îndrăgostită nebuneşte în secret. E posibil însă ca această călătorie să fie cea din urmă pentru el.

>Comanda cartea aici<

Patima_intunecataPatima intunecata de Toni Anderson

O poveste de iubire plină de suspans, captivantă şi emoţionantă.” – Fresh Fiction

 

„Ritmul acestei cărţi te ţine cu sufletul la gură. Tensiunea rămâne în permanenţă la cote maxime… Patimă întunecată ar fi putut fi o poveste de iubire dintre doi oameni cu sufletul distrus, cu un trecut comun. Ar fi putut fi şi un thriller alert. În schimb, este şi una, şi alta, ceea ce pune romanul lui Toni Anderson pe lista mea de cumpărături obligatorii.”  – Smart Bitches, Trashy Books

>Comanda cartea aici<

 

Reclame

Un răspuns la „Zilele Corint si Leda

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s