2016, un an pentru Cecelia Ahern si Guillaume Musso la Editura ALL


Ca si o mare fana a acestor doi autori, ce sunt, ma bucur foarte mult ca voi putea citi în curând romanele „The Marble Collector” („Colecționarul”), de Cecelia Ahern și „Central Park”, de Guillaume Musso. Editura ALL va publica în cursul anului 2016 aceste cărți mult așteptate .

Suntem deja obișnuiți cu eroinele Ceceliei care duc o viață monotonă, până când… Sabrina Boggs nu face excepție. Într-o breșă creată în rutina de zi cu zi, Sabrina găsește printre lucrurile tatălui ei indicii care o conving că omul pe care credea că îl cunoaște atât de bine este de fapt un străin. Amintiri, povești și oameni apăruți parcă de niciunde o pun pe Sabrina față în față cu adevărul șocant într-o situație în care nu avea nici cea mai mică bănuială că se confruntă cu o minciună. Spre surprinderea cititorilor ei, Cecelia reușește să demonstreze că, uneori, deciziile noastre aparent neînsemnate pot avea o influență covârșitoare asupra vieții celor din jur.

Cecelia-Colectionarul (1)

Alice este o tânără polițistă franțuzoaică, iar Gabriel este un pianist de jazz american. Pare imposibil, dar, cum Musso nu este intimidat de limitările în timp și spațiu, cei doi se trezesc la 8 dimineața legați cu cătușe unul de altul pe o bancă din Central Park, New York, în condițiile în care, cu o noapte înainte, Alice a fost cu prietenele ei pe Champs-Elysees la o petrecere, iar Gabriel a cântat la pian într-un club din Dublin. Și, dacă până acum nu au suficiente motive să se alarmeze, Alice are cămașa pătată de sânge și din arma ei lipsește un glonț.

ob_464ee8_musso-central-park

Sursa articol: AllCafe

 

Reclame

Un răspuns la „2016, un an pentru Cecelia Ahern si Guillaume Musso la Editura ALL

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s