Noutati: Mila 2.0. Nimeni nu stie ce fel de creatura este


Cred că am vrut să citesc această carte acum mult timp și îmi pare foarte rău că a ramas undeva pe kindle-ul meu. Acum că, Mila 2.0. de Debra Driza a fost tradusă și la noi de către Editura Nemira, o să am ocazia să o citesc în română.

Cartea face  parte din colecția Young Adult a Editurii și are parte o copertă foarte drăguță. Nu știu dacă care dintre ele îmi place mai mult, cea aleasă de editură sau cea originală.

mila-20-nimeni-nu-stie-ce-fel-de-creatura-este_1_fullsizePrezentare / Descriere carte

Mila nu ar fi trebuit sa isi aminteasca niciodata trecutul ei sau sa afle ce se ascunde inauntrul ei. Ea nu ar fi trebuit sa descopere niciodata ca s-a „nascut“ intr-un laborator secret si ca a fost dotata cu puteri supraomenesti. Dar cand la usa ei apare un grup de oameni mascati care vor sa fure tehnologia ascunsa in ea, nu are alta sansa decat sa fuga pentru a ramane in viata. Nu poate avea incredere in nimeni. Ei vor face orice pentru a o captura si viata tuturor celor care ii sunt dragi este pusa in pericol.

„Poveste de dragoste intre adolescenti si superthriller de spionaj, Mila 2.0 pune o multime de intrebari despre umanitate, razboi si inteligenta artificiala, insa cea care m-a tinut cu sufletul la gura pana la ultima pagina a fost eroina, care ma trimite cu gandul la suspansul de tip James Bond.“ – Marissa Meyer

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s