Veşti bune din sfera literară


Cu-tine-capăt-glasRoberto Kuzmanovic, autorul volumului de poeme şi reflecţii „Cu tine capăt glas” ne face o surpriză plăcută publicând cartea şi în format electronic pentru aceia dintre noi care citesc pe telefon, tabletă sau e-reader. De curând, „Cu tine capăt glas” este disponibilă pe platforma editorială Lectura Digitala la un preţ accesibil în format epub şi mobi, compatibil cu iPhone, Android, iPad, Windows Phone,  Kindle, MAC şi PC.

În ultima vreme tot mai mulţi cititori preferă cărţile electronice ce pot fi lecturate cu uşurinţă de pe varii device-uri, în special smartphone-uri, iar autori precum Roberto Kuzmanovic se pliază vremurilor moderne optând pentru publicarea volumelor scrise atât în format tipărit cât şi electronic. Întâmpinăm şi noi cu bucurie această iniţiativă de adaptare la era digitală şi trebuie să recunoaştem că cititul pe telefon este la îndemâna oricui.

Recenzia cărţii o puteţi lectura aici

Încă de dinainte de publicare, „Cu tine capăt glas” a avut parte de multiple aprecieri pozitive şi pre-recenzii care au stârnit curiozitatea cititorilor. După lecturare, aceştia au fost fascinaţi de carte, iar volumul s-a transformat într-o operă literară contemporană valoroasă pentru literatura română de azi.

Cu o viziune poetică specială şi un talent evident în a manevra cuvintele, Roberto Kuzmanovic reuşeşte să transmită prin intermediul poemelor şi reflecţiilor ce alcătuiesc volumul „Cu tine capăt glas”  o serie de emoţii şi stări, în timp ce creează un mesaj cifrat pe care doar cei „iniţiaţi” îl pot decodifica.

Vă invităm la lectură, de data aceasta electronică, şi vă dorim un 2018 literar!

Reclame

Un răspuns la „Veşti bune din sfera literară

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s