Recenzie: Maybe Not de Colleen Hoover


maybe-not-a-novella-paperback_1_fullsizeTitlu: Maybe NOT
Autor: Colleen Hoover
Editura: Atria Books
Categoria: Literatura contemporană, Literatură universală, Drama, Romance, Poveste de dragoste
Disponibilă pentru comandă la:  ElefantOkianBooks Express

citeste-cartea

Maybe Not este o poveste scurtă, care are loc înainte și în timpul evenimentelor din Maybe Someday. M-am bucurat foarte mult când am descoperit că această poveste este despre Warren și Bridgette deoarece sunt două personaje secundare pe care eu le-am îndrăgit foarte mult. După cum am scpus și în recenzia mea despre cartea Maybe Someday, este prima carte în care mi-au plăcut toate personajele și chiar mă bucur că pot afla o poveste din perspectiva lor. În Maybe Someday, aceștia au avut rolul de a devia povestea de la drama lui Ridge și Sydney, de la pasiunea lor reprimată și de la sentimentele de vinovăție care îi consumă. Ei au dat o notă de umor poveștii, fiind două personaje ciudate, unice, povestea lor fiind una destul de bizară.

Mi-a facut plăcere să aflu mai multe despre Warren și mai ales despre Bridgette, care era personajul din Maybe Someday despre care nu șiam nimic. Din punctul meu de vedere, ea este cel mai interesant personaj secundar pe care l-am întalnit. De ce? Pentru că este singurul personaj întâlnit de mine, care apare doar de cateva ori în peisaj și în 90% din cazuri are o singura replică, dar care ajunge să fie de o importanță majora, deoarece fară replicile ei cartea și-ar pierde considerabil umorul.

Aflam și de ce Warren se uita atât de mult la filme Porno !!!

Un alt lucru care mi-a plăcut la această carte, este faptul că am apucat să îi întalnesc din nou pe Ridge, Sydney si Brennen. Este plăcut să îi vezi din nou dar este și mai interesant să îi vezi prin ochii lui Warren și pot să zic că, relația lui de prietenie cu Sydney este foarte simpatică.

În general, mi-a plăcut cartea. Relația dintre Warren și Bridgette este una bizară, dar odată ce ajungi să îi cunoști mai bine, totul capătă sens. Cei doi sunt haioși împreună, sunt atât de corecți unul față de celălalt și au o viață sexuală nebună și ciudată. A fost distractiv să văd cum relația lor evoluează și devine ceva frumos.

Tot ce pot să mai spun despre această carte, este că, a fost mult prea scurtă.

Descoperă mai multe cărți scrise de Colleen Hoover!

COMANDA CARTE

Un răspuns la „Recenzie: Maybe Not de Colleen Hoover

  1. Pingback: Cutia cu citate (17) – Maybe not de Colleen Hoover | Cărți nemuritoare·

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s