Sărbătoare literară – 5 ani de Bibliocarti


5 ANI DE BIBLIOCARTI5 ani de Bibliocarti.com şi implicit de activitate culturală intensă în care oameni cu iniţiativă, talent şi profesionalism au ales să promoveze literatura într-o manieră frumoasă – sunt sărbătoriţi printr-un eveniment ce le aduce cititorilor numeroase surprize literare, iar autorilor şi editurilor, o promovare de calitate cu oferte speciale.

În prag aniversar, platforma literară Bibliocarti.com organizează concursuri online cu premii în cărţi, la care toţi iubitorii de literatură de pe teritoriul României pot participa. Mai mult, echipa „deschide porţile” pentru noi colaborări literare (deşi în acest caz sunt recunoscuţi ca fiind deosebit de selectivi). Surprizele se ţin lanţ şi în ceea ce priveşte varietatea articolelor de pe platformă, noutăţile literare şi recomandările de carte având o deosebită căutare, iar scriitorii debutanţi ale căror opere literare dovedesc calitate sunt încurajaţi în această activitate culturală.

Se înţeleg de la sine aprecierile pozitive ale autorilor care, cu ocazia împlinirii celor cinci ani de existenţă, le urează celor de la Bibliocarti o activitate cât mai îndelungată. 

Celebrăm şi noi alături de această voce literară şi le urăm „La mulţi ani!”. Pasionaţii de literatură se pot bucura la rândul lor de surprizele aniversare atât pe site cât şi pe pagina de facebook a Bibliocarti.com.