LANSARE DE CARTE ONLINE


Dezvoltare intelectuală și terapie cu ajutorul poemelor

Roberto Kuzmanovic, autorul volumului de poeme și cugetări „Cu tine capăt glas” propune cititorilor români o formă eficientă și interesantă pentru dezvoltarea intelectuală și terapia de relaxare.

O bună parte a beneficiilor literaturii sunt literalmente arhicunoscute. Dar, de asemenea, este mai puțin știut faptul că poeziile sunt utilizate în sistemele de învățământ din întreaga lume în scopul antrenării și dezvoltării intelectului. Mai mult decât atât, poemele rezolvă încă din cele mai vechi timpuri probleme emoționale.

Complexitatea temelor abordate de către Roberto Kuzmanovic, în volumul de poeme „Cu tine capăt glas”, s-a dovedit, în urma feedback-ului primit, a fi avantajoasă privind aceste beneficii.

Astfel că, prin publicarea celei de-a doua ediții adăugite a cărții, se pune accent și pe aceste calități.

Efectul lecturii, dincolo de calitatea incontestabilă a literaturii semnată de autor, este așadar mult mai profund și contribuie sporadic la eliminarea stresului, remedierea blocajelor emoționale, antrenarea minții și a gândirii logice.

Cartea va fi lansată în data de 15 mai 2020 prin intermediul site-ului poetului, respectiv prin canalele sale de comunicare.

„Având caracter multivalent, poemele lui Roberto Kuzmanovic transmit idei înalte pe care cititorul le va descoperi pe măsură ce va trece peste „prima vedere” şi se va lăsa purtat în miezul analizei, descifrând progresiv sensurile ascunse ale necuvintelor şi îmbrăţişând sugestiile şi nu aparenţele.” MARA-MĂDĂLINA CALOIAN, Publicist, cadru didactic

„Am rămas pe gânduri o îndelungată vreme, înainte să scriu aceste cuvinte, studiindu-i bine manuscrisul, căutându-i capcanele. Dar în capăt am reușit să îmi dezvălui relația strânsă dintre sensibilitatea sa creatoare și urmele pe care i le-au lăsat lecturile, dar și prezența unor tehnici poetice bine însușite.” HORIA MUNTENUŞ, Producător film, critic literar

Pentru informații suplimentare despre cartea „Cu tine capăt glas” accesați link-ul acesta.

Roberto Kuzmanovic este scriitor român (poet, prozator, publicist), promoter cultural și copywriter.

Autor al mai multor texte de opinie, editoriale, schițe umoristice, proze scurte și poezii, publicate în diverse antologii și reviste tipărite/ on-line, a semnat articole, comunicate de presă, știri și interviuri care au apărut în publicații locale și naționale. Este fondatorul revistei cultural-artistice „Vox Authors” și al platformei culturale „Bibliocarti.com”.

Un răspuns la „LANSARE DE CARTE ONLINE

  1. Din pacate anul acesta cam toate lansarile s-au mutat online, nu doar cele de carti. Nu este chiar la fel ca o intalnire cu autorul, dar in loc de nimic este este o solutie temporara OK.

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s