A apărut numărul 4 al revistei de literatură şi dezvoltare personală Must Read magazine


A apărut numărul 4 al revistei de literatură şi dezvoltare personală Must Read magazine.

Coperta 1Aşa cum ne-a obişnuit, revista Must Read magazine apare trimestrial şi ne oferă literatură de calitate, dar şi articole pentru dezvoltare personală, atent documentate şi redactate. Ca bonus, avem şi pagini de scriere creativă pentru inspiraţie şi analiză.

Numărul 4 al revistei este publicat după o perioadă în care putem afirma că am petrecut destul de mult timp cu noi înşine, perioadă în care fiecare a ajuns să se cunoască mai bine, să îşi reanalizeze priorităţile şi să îşi stabilească ţeluri noi.

Sunteţi invitaţi aşadar la un nou început, iar în paginile revistei Must Read magazine veţi găsi informaţii utile despre perseverenţă şi responsabilitate, despre ce semnifică „a o lua de la capăt”, despre gestionarea propriilor acţiuni. Totodată publicaţia aduce în atenţia cititorilor cărţi ce merită citite indiferent de sezon, pentru gustul fiecărui cititor şi punând pe primul loc calitatea.

Citeşte gratuit numărul 4 al revistei Must Read magazine!

Să începem în paşi culturali, mai senini, mai frumoşi, mai plini de viaţă, mai optimişti!  

Must Read magazine este o revistă culturală care combină literatura cu dezvoltarea personală pentru a le oferi cititorilor săi o lectură deopotrivă utilă şi plăcută, care să contribuie la creşterea nivelului intelectual, dar şi la o evoluţie culturală a societăţii actuale.

Must Read magazine este o publicaţie trimestrială fondată şi coordonată de Mara Mădălina Caloian în anul 2019, având ca scop promovarea literaturii contemporane şi a conceptelor de autoeducaţie şi dezvoltare personală.

Mai multe articole, dar şi numerele anterioare ale revistei le găseşti aici!

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s