Must Read magazine – o revistă a schimbării


Ne face plăcere să anunţăm că în curând urmează un nou număr al revistei Must Read magazine!

mockup

Iarna se pregăteşte de plecare, iar primăvara îi va lua locul trezind la viaţă nu doar natura, ci şi spiritul. Ne pregătim pentru vremea florilor de măr, a culorilor pastel şi a parfumului dulce şi proaspăt. Totodată, schimbările benefice sunt binevenite în vieţile noastre, iar revista Must Read magazine îşi întâmpină cititorii cu o nouă apariţie în care dezvoltarea personală şi literatura se combină în mod armonios. Sfaturi, noutăţi, informaţii, cărţi, autori contemporani şi scriere creativă vă aşteaptă în paginile revistei.

Revista Must Read magazine este o publicaţie online şi tipărită fondată şi coordonată din anul 2019 de Mara Mădălina Caloian. Proiectul îşi propune să le ofere oamenilor o schimbare pozitivă, să încurajeze dezvoltarea personală şi literatura contemporană, să aducă în atenţia cititorilor avantajele progresului, ale evoluţiei, ale lecturii.

De ce o schimbare? Deoarece tiparele prestabilite în care ne-am obişnuit să ne limităm ne încorsetează nu doar ascensiunea, ci şi nivelul de trai. Deoarece omul modern se plafonează tot mai mult în acţiuni repetitive, care nu îi aduc satisfacţie, ci mai mult îl degradează pe plan personal şi în acelaşi timp profesional. Deoarece cu toţii merităm o dezvoltare echilibrată, o viaţă frumoasă, timp pentru noi înşine, capacitatea de a alege, plăcerea de a avea hobby-uri şi împlinire în toate domeniile de interes.

Vă invităm pe site-ul revistei Must Read magazine pentru a citi gratuit numerele anterioare ale revistei, dar şi pentru a vă bucura de articole noi! Bucuraţi-vă de informaţii care vă oferă acces la o schimbare benefică!

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s