E-book gratuit – Editura Univers


Timp de șapte zile (29 iunie – 6 iulie), Editura Univers, în parteneriat cu platforma Streamland, le oferă gratuit cititorilor săi ediția electronică a cărții Călătoria unei femei care nu se mai temea de îmbătrânire, primul roman semnat de Andreï Makine cu pseudonimul Gabriel Osmonde.

CALATORIA_UNEI_FEMEI

Dă clic aici și poți să afli mai mult despre carte și să citești începutul. Dacă îți dorești cartea, fă-ți cont de cititor pe platforma Streamland. Astfel, poți să descarci gratuit cea mai căutată carte a Editurii Univers în 2015. Fără a avea nevoie să te înregistrezi la Adobe Digital Editions, poți începe să citești romanul imediat, în orice browser de pe computer, tabletă sau telefon.

După ce ți-ai făcut cont de cititor pe Streamland, apasă pe butonul BUY și în fereastra care se va deschide trebuie să introduci cuponul univers1969
care îți va da acces gratuit la descărcarea cărții. Poți începe să citești romanul imediat și va rămâne în contul tău de pe Streamland, la pagina Cărțile mele.

17 răspunsuri la „E-book gratuit – Editura Univers

  1. Foarte drăguț din partea celor de la Editură! Am luat-o și eu, cine știe când îmi va fi de folos, nu?

  2. Merge deoarece si eu am luat-o.
    Trebuie sa va faceti cont pe streamland. va duceti la carte, link-ul il gasiti aici in post. si cumparati cartea. Va apare fereastra de cumparare cu card si aveti optiunea de cupon.
    La cupon introduceti codul univers1969 si apasati butonul redeem.
    cartea va aparea la contul vostru la cartile mele. O puteti citi la el pe site.

Lasa un comentariu