Lansare de carte – „Destine pierdute” de Adina Speteanu


Ieri în cadrul târgului de carte Gaudeamus a avut loc lansarea primul volum din seria „Dincolo de moarte”, Destine pierdute de Adina Speteanu, la standul Editurii Tritonic.

1460231_538092296281533_1043988519_n

Poveste:

”Pentru Natalia, viața ei este așa cum și-a dorit. Liniștită, normală, fără evenimente surprinzătoare. Însă odată cu apariția Lorenei lucrurile încep să se schimbe, iar legendele prind viață. Realitatea nu este niciodată ceea ce pare. În spatele unei lumi aparent normale, întotdeauna se află secrete periculoase, uneori mortale.
O prietenie interzisă de regulile unei lumi blestemate. O poveste de dragoste imposibilă pune acum în pericol viața tuturor. Un suflet însetat de răzbunare își caută dreptatea. Într-un joc al morții, salvarea stă numai în forțele proprii.
Trădări, minciuni, și o legendă ce schimbă totul. Când nu mai ai nimic de pierdut, să rămâi în viață este cel mai greu…”

Despre autoare:

Adina Speteanu s-a născut într-o seară de vineri, 4 februarie 1994, în București. Este elevă a Colegiului Național „Mihai Viteazul”, în clasa a XI-a.

Deși a scris poezii încă din copilarie, niciodată nu a crezut că acest obicei se va transforma într- o pasiune serioasă. Activitatea literară începe, după mulți ani, pe forum-urile de creație, revista scolii și apoi platforma literară „Cititor de proză”. Participarea la concursurile și olimpiadele școlare de-a lungul copilariei au ajutat-o să înțeleagă mai bine oamenii din jur și să-și dezvolte spiritul de observație pentru o conturare mai reală a personajelor pe care avea să le creeze mai tarziu.

Pe blogul Editurii Tritonic puteți citi un inteviu cu autoarea, Adina Speteanu. Iar cartea o puteți comanda deja de pe site-ul editurii.

Lasa un comentariu