Culegem noutati de la Editura All


A trecut şi Festivalul International de carte Bookfest, iar eu am pus rapid ochii pe două dintre noutăţile Editurii ALL şi anume, Cum sa te indragostesti de Cecelia Ahern şi Uşa de Magda Szabo.

Cecelia Ahern este una dintre autoarele mele preferate. Am adorat toate cărţile pe care le-am citit de la ea şi cu siguranţă aş alege orice publică, fară să stau pe gânduri. Cu drag, o să revin cu primele pagini ale cărţii pentru a vă trezi puţin interesul.

Până atunci, vă las o scurta prezentare a celor două cărţi.

tn1_cum_sa_te_indragostesti-c1CUM SA TE INDRAGOSTESTI de Cecelia Ahern

Trecând într-o noapte pe un pod din Dublin, Christine Rose întâlnește un străin: pe Adam, care se pregătește să se arunce în gol. Ca să-l facă să se răzgândească, îi propune un târg: dacă Adam își amână cu două săptămâni gestul disperat, ea o să-i arate că viața face toți banii. 
        Dar timpul nu stă în loc. Termenul se apropie cu fiecare clipă, iar Christine își dă seama că nu-și poate ține promisiunea, aşa că va trebui să recurgă la metode disperate. Noul roman al Ceceliei Ahern te ține cu sufletul la gură până la ultimul rând, oferind surpriză după surpriză şi… câteva reţete simple, care îţi fac sufletul mai bogat. 
 
„Un roman măreț, care te poartă de la întuneric la lumină.”
Glamour
„Duios, haios, romantic.”
Marie Claire
„Excepțional! Îți taie respirația și îți dă poftă de viață!”
Daily Express
„Ahern are farmec. Imaginația ei îți oferă soluțiile câștigătoare în viață.”
The Independent
USA de Magda Szabótn1_usa-c1

O tânără scriitoare care nu se mai descurcă cu treburile casnice angajează o menajeră, la recomandarea unui prieten. Și astfel începe povestea unei relații ciudate și complicate între două femei cât se poate de diferite. Încet, încet, ca într-un puzzle, fiecare întredeschide ușa spre viața ei, iar frânturile de trecut și întâmplările prezentului declanșează un joc dramatic al apropierilor și al depărtărilor și creionează o prietenie neobișnuită, plină de tandrețe și neînțelegeri, care culminează cu o tragedie.

„Niciun rezumat nu va reuși să surprindă scriitura
inteligentă și complexitatea morală a acestui roman.
Este o carte neobișnuită, originală și intensă.“
Scotsman
„Ușa este un roman extraordinar. Inteligent, emoționant,
înspăimântător, merită să se bucure de un mare succes.“
Tibor Fischer

32 de răspunsuri la „Culegem noutati de la Editura All

  1. Hmm, par interesante cărțile astea două. Aș începe cu Cecelia Ahern. Am în bibliotecă „Mulțumesc pentru amintiri”, dar încă nu am citit-o. E pe listă!

      • De curand am primit si eu „P.S.Te iubesc” de la o prietena foarte draga mie si abia astept sa termin cu examenele ca sa o citesc! ❤

      • Si eu sunt stresata din cauza examenelor si am cam luat o pauză de la citit,dar astept cu nerabdare vacanta!P.S.sper sa-ti placa cartea! :*

      • Eu am terminat cu dizertatia vineri si sunt foarte bucuroasa. Mai am niste cursuri de recuperat in urmatoarele doua luni pentru servici, dar le recuperez eu asa incet.
        In rest, sper sa terminam cat mai repede cu apartamentul, sa ne mutam si sa am cat mai mult timp pentru mine. M-a mancat stresul in ultimul timp. Cu blogul, foarte prost m-am descurcat. AM multe colete netrimise, multe recenzii restante.

      • Eu astazi am avut examenul la romana,iar miercuri mai am la mate si termin si eu.Săptămâna asta daca as trece-o cu bine,as fi cea mai bucuroasă din lume,iar după o sa ma ocup numai de carti!

  2. Ar fi super ok sa se faca tipul acesta de festival si in alte orase ale tarii,mi-ar placea enorm sa ma plimb printre stand-uri pline de carti si sa ma intreb ce sa cumpar :))))

    • Nu cred ca ar avea acelasi impact in alte orase. Bucuresti e capitala. Acolo sunt toate editurile, si acolo sunt cele mai multe firme de PR, cei mai multi jurnalisti. Acolo e multa Media.

      • Nu m-as supara sa faca si la Ploiesti. Este destul de aproape, asa ca nu cred ca ar fi vreo problema pentru cei din Bucuresti.

    • Si mie mi-ar plăcea sa se organizeze si in alte orase,caci in Bucuresti mi-e imposibil sa ajung,dar din pacate pentru mine,in zona mea nu se organizează astfel de evenimente.

      • Stiu cum este. La mine, de cele mai multe ori, nu se face mare tamtam cand se intampla sa vina cate un autor la biblioteca orasului si am avut noroc cu profa de engleza pe care am avut-o la clasa un an si ne anunta daca era ceva. Si am mai avut noroc ca autoarea Chris Simion a facut turul de 40 de zile si s-a nimerit si orasul meu pe lista. 🙂

      • Ce drăguț! Pe mine nu ma anunță nimeni,ci aflu pur si simplu de pe internet de genul acesta de evenimente!

      • Eu ma abonasem prin e-mail la un site de la care primeam informatii in legătură cu evenimentele de genul acesta,care se petrec prin zona mea.Uneori,chiar am rămas surprinsă de ceea ce aflam… 🙂 :*

  3. De multa vreme, doresc sa citesc ceva de Cecelia Ahern, dar nu prea s-a ivit ocazia. „Cum sa te indragostesti” pare destul de tentanta! ❤

  4. Ambele suna foarte bine,desi daca ar fi sa aleg,as alege-o pe Cecelia Ahern,deoaece am citit de la ea Intalnire cu viata si mi-a placut foarte mult! 🙂

    • Cecelia Ahern si Guilaume Musso sunt doi autori de care m-am indragostit de la Editura All.
      Mi-am propus sa imi cumpar toate cartile de la ei.

      • Guillaume Musso este un autor foarte bun. Scrie romanta, in mare parte, combinata cu un pic de drama. Daca vrei sa incepi ceva de la el, iti recomand Fata de hartie.
        Chiar zilele acestea o sa revin cu o recenzie la una din cartile lui. Am citit-o anul trecut (dupa cum spuneam, sunt in urma rau cu recenziile), si am scris zilele acestea ceva, dar trebuie finalizata.

      • Am citit „Chemarea ingerului” de Musso si este superba! Un fel de thriller atenuat cu insertii romantice si umor, de viata.

      • Chiar la Chemarea ingerului trebuie sa public o recenzie. Daca mai tin minte bine mai trebuie sa scriu ceva la final.

Lasa un comentariu