Rezultate vALLuntar


Cred că sunteți curioși să aflați rezultale finale ale acestei campanii, în care noi alături de voi ne-am implicat cu mare drag. Vrem să mulțumim celor de la Editura All pentru șansa de a participa la această campanie, cât și pentru organizarea unui asemenea proiect.

vALLuntar

Campania online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse”: bloggerii citesc şi plantează copaci a ajuns la final. 632 de copaci, puşi la dispoziţie de ROMSILVA, vor fi plantaţi urmare a recenziilor şi comentariilor publicate pe blogurile participanţilor la campanie. În perioada 24 februarie – 23 martie 2012 s-au scris 522 de recenzii şi s-au adunat 10.607 de comentarii.

Sursa: Allcafe.ro

Blogul nostru se mândrește cu patru recenzii la cărțiile:„Fata de Hârtie”, „Capătul cercului” pe care le-am primit pentru campanie, „Cadoul” și „Magazinul de sinucideri”, pe care le-am avut eu și Alexa. Astfel cele patru recenzii au strans un numar total de 148 de comentarii, dintre care 115 comentarii vin de la persoane diferite:

Am reușit ca astfel să avem un total de 6 pomisori (sper sa fi calculat bine). Alexa va face poză cu copacelul pe care îl va primi blogul că să împărtășim momentul cu voi. Copăcelul va fi un fel de mascotă a blogului, care sperăm noi să crească frumos și să trăiască căt mai mult.

Mulțumim mult celor care ne-au ajutat prin părerile lor, să avem acest rezultat frumos, și felicitări și celorlalți bloggări care au participat la această campanie.

5 răspunsuri la „Rezultate vALLuntar

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s